"Baby French" nails

02/21/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Αν χρειαζόταν να επιλέξουμε την κορυφαία τάση στα νύχια των τελευταίων ετών, αυτή που θα κυριαρχούσε θα ήταν σίγουρα το γαλλικό μανικιούρ! Με όλες τις ευφάνταστες εκδοχές του κλασσικού αυτού nail look που προκύπτουν κάθε χρόνο, δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση πως το γαλλικό μανικιούρ στα νύχια εξακολουθεί να θεωρείται πιο επίκαιρο από ποτέ. Φέτος, το Baby French έρχεται να πάρει τη θέση του "reverse french" στην κορυφή με τις τάσεις της σεζόν! Πώς όμως ξεκίνησε αυτό το νέο trend;

Οτιδήποτε κάνει η Jennifer Lopez θεωρείται αυτόματα τάση. Και ήταν η πρώτη που μας έδειξε αυτό το νέου τύπου Γαλλικό μανικιούρ — το Baby French! Ο Tom Bachik, ο αγαπημένος της nail artist, δημοσίευσε το μανικιούρ της αυτό στο Instagram, και η Jenny μας χαρίζει ξανά απλή κομψότητα με αυτά τα νύχια!

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά γαλλικά μανικιούρ που έχουμε δει! Τι ακριβώς όμως είναι αυτό το μανικιούρ; Πρόκειται για το κλασσικό γαλλικό, αλλά με μία αρκετά λεπτότερη γραμμή στην άκρη των νυχιών, που κάνει το look πιο minimal αλλά και πιο μοντέρνο.

Αυτό το μανικιούρ γενικά ταιριάζει σε κάθε μήκος νυχιών, θεωρείται όμως πως κολακεύει περισσότερο τα κοντά, οβάλ ή τετράγωνα νύχια. Αν αγαπάτε τα διαχρονικά nail looks, επιλέξτε το συνδυασμό απαλού ροζ και λευκού, με τις διαχρονικές αποχρώσεις Cream Puff και Romantique από την CND. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο πρωτότυπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παστέλ, ή έντονα χρώματα βερνικιού νυχιών για τη λεπτή γραμμή (smile line). 

 

Τελευταία Post