And the Oscar goes to... IBD!

03/11/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ένας θεσμός γεμάτος λάμψη, glitter, ομορφιά, ταλέντο και μεγαλοπρέπεια σαν τα Oscars, ποτέ δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους.

Λίγες εβδομάδες λοιπόν μετά την φετινή απονομή των Oscar μας έχουν μείνει στο μυαλό αρκετές από τις -γυναικείες κυρίως- εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που μας εντυπωσίασαν!

Έτσι, με απόλυτη συνέπεια στο ραντεβού τους οι διάσημες σταρ και καταξιωμένες στο χώρο του θεάματος, και θέλοντας να φροντίσουν μέχρι και την τελευταία πινελιά της εμφάνισης τους, ποτέ μα ποτέ δεν παραλείπουν το ραντεβού με την nail artist τους.

Η ταλαντούχα και παγκοσμίως αγαπητή αθλήτρια του τένις Serena Williams, υπέρλαμπρη μέσα στην εντυπωσιακή της τουαλέτα και θέλοντας να δημιουργήσει ένα ισορροπημένο look, επέλεξε για το μανικιούρ της μια nude απόχρωση, το Bedside Aura, από την συλλογή ημιμόνιμων βερνικιών νυχιών Just gel polish της IBD.

Το συγκεκριμένο χρώμα είναι μια απαλή σομόν απόχρωση ιδιαίτερα αγαπημένη, γι'αυτό την επέλεξε και η πάντα στυλάτη Serena Williams, με τη βοήθεια της nail artist των διασήμων, Sreynin Peng.

Τα προϊόντα της IBD κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά των επαγγελματιών καθώς διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα τους αλλά και την αντοχή τους.

Μπορείτε κι εσείς να προμηθευτείτε άμεσα τη συγκεκριμένη απόχρωση μέσω της ηλεκτρονικής μας αποθήκης, αλλά και να δείτε την τεράστια ποικιλία αποχρώσεων από τη σειρά IBD Just gel colors.

Τελευταία Post