4 ιδέες για το Nail Art των καλοκαιρινών διακοπών

07/11/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Οι πελάτισσές σας έχουν πιθανότατα ήδη σχεδιάσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είτε είναι να ταξιδέψουν οδικώς με φίλους σε μια νέα πόλη, είτε να επισκεφθούν ένα παραλιακό μέρος με την οικογένεια, ή απλά να απολαύσουν τον βραδινό καλοκαιρινό ουρανό από την αυλή του σπιτιού τους!

Ανεξάρτητα από το πώς θα γιορτάσουν το καλοκαίρι, υπάρχει ένα μανικιούρ για να συμπληρώσει την κάθε περίσταση. Δείτε 4 ιδέες για το nail art των καλοκαιρινών διακοπών, για όσους είναι έτοιμοι να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους καλοκαιρινούς αυτούς μήνες.

 

Το Τραγούδι της Σειρήνας

Κανένα ταξίδι στην παραλία δεν είναι πλήρες χωρίς λίγη λάμψη mermaid. Για να δημιουργήσετε αυτό το εμπνευσμένο από το βυθό της θάλασσας αριστούργημα, εφαρμόστε στρώσεις από καλυπτικές μεταλλικές αποχρώσεις νυχιών, επιτρέποντας στα χρώματα να αναμιχθούν το ένα με το άλλο πάνω στο νύχι πριν να τα πολυμερίσετε. Μπορείτε να δώσετε λίγο βάθος στο look με ένα pearl top coat.

 

Κάτω Από τ' Αστέρια

Μερικές φορές, τα απλά πράγματα είναι και τα πιο αξιοσημείωτα. Εμπνευσμένο από μια ρομαντική βραδιά κάτω από τ' αστέρια, αυτό το galaxy manicure θα σας στείλει στο φεγγάρι! Ξεκινήστε το look εφαρμόζοντας δύο στρώσεις μαύρου βερνικιού νυχιών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα glitter top coat για να προσθέσετε μια λάμψη σαν αυτή του νυχτερινού ουρανού, και κολλήσετε μερικά πετράδια που θα αντικατοπτρίζουν το λαμπυρίζον φως των άστρων.

 

Ταξιδεύοντας Οδικώς

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από το να ξεκινήσετε για ένα road trip μαζί με μερικούς καλούς φίλους! Καθώς ταξιδεύετε, θα σταματήσετε για να δείτε αξιοθέατα, θα φάτε μερικά σνακ, θα τραγουδήσετε τις αγαπημένες σας μελωδίες και θα θαυμάσετε την ομορφιά της υπαίθρου μέσα από τα λουλούδια που θα προσπερνάτε στη διαδρομή. Για να αναδημιουργήσετε αυτές τις αναμνήσεις, ζωγραφίστε με το χέρι τα αγαπημένα σας άγρια λουλούδια, πάνω σε μια απαλή ροζ βάση. Μετά, ολοκληρώστε το σχέδιο με ένα γυαλιστικό top coat εμπνευσμένο από τον ήλιο που λάμπει έντονα στην άκρη του δρόμου.

 

Τροπικά Vibes

Δημιουργήστε ένα τροπικό look κατάλληλο για μια εξωτική απόδραση, συνδυάζοντας μερικές έντονες αποχρώσεις. Ξεκινήστε με μια ουδέτερη βασική στρώση, στη συνέχεια ζωγραφίστε με το χέρι εμπνεόμενοι από τη χλωρίδα του ωκεανού, χρησιμοποιώντας ζωηρά τροπικά χρώματα νυχιών. Για ένα εκλεπτυσμένο look, χρησιμοποιήστε μια ταινία (striping tape) για να επιτύχετε καθαρές, ίσιες γραμμές.

Τελευταία Post