Παρουσίαση AcryFlow Gel - ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

10/22/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η παρουσίαση της ολοκαίνουργιας σειράς μας πολυακρυλικού τζελ AcryFlow Gel, διεξάχθηκε εχτές στα κεντρικά της Creative Group στα Σπάτα με μεγάλη επιτυχία! 

Στην εκπαιδευτική μας αίθουσα οι συμμετέχοντες γνώρισαν τα σημαντικά πλεονεκτήματα και όλα τα προϊόντα του πρωτοποριακού αυτού συστήματος acrygel της εταιρείας μας, καθώς και όλα τα βήματα εφαρμογής του. Αμέσως μετά είχαν και τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Acryflow Gel, κάνοντας μια εφαρμογή ενδεικτικά σε ένα νύχι για να δουν πόσο εύκολο είναι στη χρήση! 

Στο τέλος της παρουσίασης είχαμε ακόμα μια Έκπληξη με μία Σούπερ-Τυχερή!!! Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μέσα στην αίθουσα, η κα. Χασάνη Πετρούλα κέρδισε την δωροεπιταγή των 100€

Θα θέλαμε ξανά να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας... αγκαλιάσατε από την αρχή αυτό το νέο μας προϊόν και μας το αποδείξατε για ακόμα μια φορά με την παρουσία σας!

Θα επανέλθουμε σύντομα με μια σειρά από μονοήμερα σεμινάρια AcryFlow Gel το Νοέμβριο, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε όλες τις τεχνικές εφαρμογής του και να κάνετε πρακτική εξάσκηση στη δημιουργία τεχνητών νυχιών... Μείνετε συντονισμένοι

 

 

Τελευταία Post