ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ REVLON CND PROFESSIONAL

08/02/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

              Αγαπητά Μέλη μας / Φίλοι & Συνεργάτες,

Ακολουθεί μεταφρασμένη στα Ελληνικά η ανακοίνωση τύπου της CND Revlon Professional σχετικά με την εφοδιαστική διαδικασία των αντιπροσώπων και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο στη λήψη πρώτων υλών σε ολοένα και περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες στον κόσμο.

 

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

" Θέμα: Καθυστερήσεις Εφοδιασμού και Προμήθειας προϊόντων της CND

Αγαπητοί μας Πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρόσφατα η προμήθεια των προϊόντων της CND στην Ευρώπη αντιμετωπίζει κάποιες προκλήσεις στη μεταφορά, ως αποτέλεσμα των προβλημάτων της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού, που επηρεάζουν τόσο τις θαλάσσιες όσο και τις αεροπορικές μεταφορές φορτίων για όλες τις βιομηχανίες και τις χώρες.

Οι διανομείς μας κάνουν το καλύτερο δυνατόν σε συνεργασία με την CND, για τη βελτίωση της αλυσίδας εφοδιασμού και των διαθέσιμων αποθεμάτων.

Ο διανομέας σας επιδεικνύει ενεργή συμμετοχή και παρέχει την καλύτερη ποιότητα διανομής του brand μας στην περιοχή σας.

Η CND εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση της κατάστασης και προβλέπουμε μια σημαντική βελτίωση κατά τους επόμενους μήνες.

Εκτιμούμε την αφοσίωσή σας στην CND και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρησή σας στους πελάτες της. Σας ευχαριστούμε και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. "

 

Με εκτίμηση,

Svetlana Korobeynikova

CND Sales Director EMEA

 

Τελευταία Post