Πώς να κάνετε το μακιγιάζ σας να διαρκεί περισσότερο!

08/19/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ο υδράργυρος που ανεβαίνει κατακόρυφα αυτή την εποχή του χρόνου, είναι κάτι το οποίο έχει αρχίσει να δοκιμάζει την υπομονή όλων μας σε διάφορους τομείς της καθημερινής ζωής - ειδικά αν βρισκόμαστε στην πόλη και δεν απολαμβάνουμε τη θάλασσα σε κάποια παραλία! Το σίγουρο είναι πως τα υψηλά επίπεδα υγρασίας και η αποπνικτική ατμόσφαιρα δεν ταιριάζουν ποτέ καλά με το μακιγιάζ, το οποίο ήδη από τα πρώτα λεπτά εφαρμογής ξεκινά να διαλύεται, δημιουργώντας ένα όχι και τόσο κολακευτικό αποτέλεσμα. Δείτε παρακάτω τα πιο βασικά μυστικά, για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο το καλοκαίρι:

Η σωστή βάση πριν το foundation

Το primer προσώπου αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο στο καλοκαιρινό μακιγιάζ αφού δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες στην επιδερμίδα για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Πιο συγκεκριμένα, ενυδατώνει την επιδερμίδα καταπολεμώντας τη λιπαρότητα, δημιουργώντας ένα "φιλμ” ώστε να μπορεί να απλωθεί καλύτερα το foundation.

Long lasting foundation

Για πλήρη κάλυψη, εμπιστευθείτε ένα make-up foundation μακράς διάρκειας. Ιδανική επιλογή θεωρείται ένα προϊόν, το οποίο αν και αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία, έχει ανάλαφρη αίσθηση, ώστε να είναι άνετο κατά τη διάρκεια της μέρας. Αγαπημένες είναι και οι συνθέσεις που μετατρέπονται από υγρές σε αυτό-σταθεροποιητικές πούδρες για φυσικό ελαφρύ ματ φινίρισμα.

Τελευταία Post