Ανάλυση του Τόνου Δέρματος

12/04/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Κάθε υπηρεσία νυχιών είναι σχεδιασμένη για να αναδεικνύει, να ομορφαίνει και να ενισχύει αυτό που υπάρχει εκ φύσεως. Μια ανάλυση για το τι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ξεχωριστά όσον αφορά το χρώμα νυχιών, ξεκινά με τον δερματικό της τόνο.

Οι δερματικές αποχρώσεις έχουν είτε έναν θερμό ή έναν ψυχρό απαλό τόνο χρώματος:

Θερμοί δερματικοί τόνοι: Διαθέτουν ένα απαλό τόνο κίτρινου, πορτοκαλί ή κόκκινου

Ψυχροί δερματικοί τόνοι: Διαθέτουν έναν απαλό τόνο πράσινου, μπλε ή μωβ

Ουδέτεροι δερματικοί τόνοι: Διαθέτουν έναν απαλό τόνο που βρίσκεται ανάμεσα στο θερμό και τον ψυχρό

Είναι αδύνατο να εκτιμηθεί με ακρίβεια το είδος δέρματος του καθενός με βάση μόνο την εθνικότητα, τη φυλή ή άλλες γενικότητες. Ως επαγγελματίας νυχιών, πρέπει να αναλύετε το δέρμα για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Για να αξιολογήσετε έναν δερματικό τόνο, μπορείτε να έχετε 2 υφασμάτινα δείγματα: ένα ασημί μεταλλικό και ένα χρυσό μεταλλικό.  

Κοιτάξτε την κάτω πλευρά του καρπού – αυτή η περιοχή δέρματος, σε αντίθεση με το πρόσωπο, σπανίως είναι ηλιοκαμμένη! Ένδειξη: αν οι λεπτές φλέβες στον καρπό φαίνονται πολύ μπλε, η συγκεκριμένη κυρία πιθανώς έχει “ψυχρό” δέρμα. Αν φαίνονται πιο πράσινες επειδή το δέρμα έχει χρυσή ή κίτρινη όψη, τότε πιθανώς έχει “θερμό” δέρμα.

Πάρτε τα υφασμάτινα μαντήλια και απλώστε τα στην κάτω πλευρά του καρπού της. Βάλτε τα πρώτα ξεχωριστά, και μετά μαζί. Αν το ασημί κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο υγιές και ζωντανό, η πελάτισσα έχει “ψυχρό” τόνο δέρματος. Αν το χρυσό είναι πιο κολακευτικό, τότε έχει “θερμό” τόνο δέρματος.

Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που τους ταιριάζουν υπέροχα και τα δύο φάσματα χρωμάτων. Μπορούν να θεωρηθούν “ουδέτεροι” – και επίσης πολύ τυχεροί. Μπορούν να φορέσουν τα πάντα! Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευελιξία, εξερευνώντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων σε παραδοσιακά βερνίκια νυχιών, μόνιμα βερνίκια νυχιών, τζελ κτισίματος νυχιών ή σκόνες ακρυλικού νυχιών.

 

Τελευταία Post