Twist manicure

05/03/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η Άνοιξη μας δημιουργεί μια ευφορία και πάντα μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση!

Οι χρωματικές παλέτες μεταμορφώνονται και εμείς είμαστε έτοιμοι για διχρωμίες, τριχρωμίες και ό,τι πιο funky μας έρθει στο μυαλό για να αποτυπώσουμε στα νύχια μας.

Με αυτή λοιπόν τη λογική και διάθεση, η CND μαζί με το Chillhouse μας ανακοίνωσαν κάποιες ιδέες και χρωματικούς συνδυασμούς που θα μας μαγέψουν.

Το μανικιούρ μας είναι σα να χορεύει twist σε τρελούς ρυθμούς και εμείς με χαρά ακολουθούμε!

Ζικ ζακ γραμμές για νεανικές εμφανίσεις με αισιοδοξία και χαρά. Τίποτα δε σταματά την καλή μας διάθεση και την αγάπη μας για αυτά τα "free" από κανόνες μανικιούρ.

Κάντε υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων και απογειώστε την εμφάνιση σας!

Έχετε πολλούς λόγους για να επιλέξετε κάτι τόσο απλό αλλά συνάμα διαφορετικό, και ένας από αυτούς είναι η ευκολία δημιουργίας του.

Αν εσείς δεν έχετε και πολύ σταθερό χέρι για λεπτομέρειες σε απαιτητικά nail designs, εδώ υπάρχει μια ακόμη λύση για να ανανεώσετε είτε τη δική σας εμφάνιση είτε των πελατών σας.

Εκατοντάδες επιλογές χρωμάτων είτε από τα παραδοσιακά βερνίκια νυχιών Creative play, είτε από τα βερνίκια μακράς διάρκειας CND Vinylux ή, αν επιθυμείτε ημιμόνιμο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα CND Shellac & Creative play gel polish.

Τελευταία Post