Top nail styles για διακοπές στο εξωτερικό!

08/02/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η εποχή των διακοπών είναι επιτέλους εδώ, και οι πελάτισσές σας αναζητούν το "επικό" nail art που θα ταιριάξει με τις αποδράσεις τους ανά τον κόσμο. Είτε σχεδιάζουν να κάνουν πεζοπορία στα τροπικά δάση της Κεντρικής Αμερικής, είτε σκι στις ξακουστές πλαγιές των Άλπεων, χρειάζονται ένα έντονο και πρωτότυπο nail art για να συμπληρώσει τα μεγάλα τους ταξίδια!

Η επίτευξη των τέλειων νυχιών για της διακοπές δεν χρειάζεται να είναι κάτι δύσκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακαλύψετε τα αξιοθέατα, τις μυρωδιές και τους ήχους του κάθε προορισμού, για να εμπνευστείτε από αυτά. Εδώ είναι τέσσερα μοναδικά looks εμπνευσμένα από τα διεθνή hot spots των επερχόμενων εκδρομών των πελατισσών σας!

 

Πεζοπορία σε Τροπικό Δάσος στην Κόστα Ρίκα

Πάρτε το σύνθημα από τις πολύχρωμες εικόνες του τροπικού δάσους και δημιουργήστε αυτά τα αξιοσημείωτα νύχια για τις πελάτισσες που ετοιμάζονται για πεζοπορία! Για να δημιουργήσετε αυτό το look, λιμάρετε τα νύχια σε ένα κοντό, πρακτικό τετράγωνο σχήμα, που είναι ιδανικό για πεζοπορία μέσα σε πυκνές φυλλωσιές, και μετά εφαρμόστε προσεκτικά μαύρο βερνίκι νυχιών σε κάθε νύχι.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο του nail art και λίγο φούξια, λευκό, χρυσό και πράσινο βερνίκι νυχιών, σχεδιάστε με το χέρι φύλλα και φυτά κατευθείαν μέσα από τα βάθη της ζούγκλας!

 

Εκδρομή για σκι στις Άλπεις

Για τους σκιέρ, οι Άλπεις αποτελούν μια από τις πιο επικές οροσειρές. Για τις πελάτισσές σας που είναι έτοιμες να εξορμήσουν στις πλαγιές, δημιουργήστε nail art που αντικατοπτρίζουν τα χιονισμένα βουνά στον φωτεινό μπλε ουρανό.

Για να επιτύχετε το look, λιμάρετε τα νύχια σε ένα κοντό, στρογγυλό ή στρογγυλεμένο τετράγωνο σχήμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια ταινία (striping tape) και λίγο μπλε και λευκό βερνίκι, δημιουργήστε προσεκτικά τη σιλουέτα μιας βουνοπλαγιάς. Προσθέστε μερικά γραφικά εμπνευσμένα από το σκι, για ένα ολοκληρωμένο look που θα λάτρευε οποιοσδήποτε ταξιδιώτης!

 

Ταξίδι με σακίδιο στην Ευρώπη

Είτε η πελάτισσά σας επισκέπτεται το Λονδίνο, το Παρίσι ή το Μιλάνο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, αυτό το look που είναι εμπνευσμένο από το σκωτσέζικο καρό, θα κρατήσει τα νύχια τους μέσα στις τάσεις της μόδας καθώς περνούν μέσα από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας!

Λιμάρετε τα νύχια σε ένα κοντό, στρογγυλό σχήμα, και μετά προσθέστε λίγο έντονο χρώμα  εναλλάσσοντας φούξια και κίτρινο χρώμα βερνικιού σε κάθε νύχι. Χρησιμοποιήστε προσεκτικά ένα μικρό πινέλο και λίγο μαύρο και άσπρο χρώμα για να δημιουργήσετε αυτό το εμβληματικό καρό μοτίβο. Ολοκληρώστε το look με ένα γυαλιστικό top coat.

 

Σαφάρι στις πεδιάδες της Αφρικής

Για να αποτίσετε φόρο τιμής στην πανέμορφη Αφρικανική άγρια φύση, αγκαλιάστε αυτό το κομψό και δυναμικό look, που είναι μαζί και έντονο και διακριτικό! Για να επιτύχετε αυτό το look, βάψτε προσεκτικά κάθε νύχι με ένα ουδέτερο ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα νυχιών σε μοτίβο cheetah ή leopard-print, ώστε να δημιουργήσετε ένα διακριτικό, αλλά και άγριο animal print σχέδιο. Αν αισθάνεστε μεγάλη αυτοπεποίθηση, δοκιμάστε να σχεδιάσετε με το χέρι τις βούλες χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο βερνικιού ή nail art!

Τελευταία Post