Rocker nails!

12/01/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Είτε πρόκειται για ένα τσόκερ στο λαιμό με διακοσμητικά studs ή για ένα κομψό δερμάτινο παντελόνι, σε κάθε γυναίκα αρέσει μία στο τόσο να πηγαίνει μια βόλτα προς την "άγρια πλευρά" με την γκαρνταρόμπα και τη γενική της εμφάνιση. Αν είναι το φόρτε σας να φτάνετε το στυλ σας στα "όρια", τότε σίγουρα θα πρέπει να κάνετε το ίδιο και με τα νύχια σας. Δείτε παρακάτω πώς να δημιουργήσετε "edgy" nail styles για να ροκάρετε αυτό το Χειμώνα!

Τα Style Icons σας: Kate Moss, Courtney Love, Kristen Stewart

Η Χρωματική σας Παλέτα: Μεταλλικό glitter, ασημί chrome και έντονες κόκκινες-πορτοκαλί αποχρώσεις νυχιών θα σας δώσουν ένα αβίαστο και κομψό look που θα φωνάζει “Είμαι μαζί με το γκρουπ”! Παίξτε με ματ και σούπερ γυαλιστερά top coat, για να προσθέσετε επιπλέον διάσταση στα νύχια σας.

CND Vinylux Powerful Hematite

CND Vinylux Silver Chrome

CND Vinylux Lobster Roll

To Nail Art σαςΤα ασημένια studs (καρφιά) και ένα κομψό ματ φινίρισμα μπορούν να δώσουν σε οποιοδήποτε χρώμα νυχιών μια μοντέρνα και πιο "edgy" πινελιά. Όταν δουλεύετε με μια σειρά από διακοσμητικά studs ή τρουκς, καλό είναι να χρησιμοποιείτε πάντα ένα clear gel ή μια κόλλα νυχιών για να τα ασφαλίζετε στο νύχι. Ένα απλό top coat δεν παρέχει αρκετή προσκόλληση ώστε να διατηρήσει τα διακοσμητικά στη θέση τους.

Για όσους αναζητούν κάτι πιο τολμηρό, ενισχύστε κάθε chrome manicure με διακοσμητικές αλυσίδες που κρέμονται. Ένας ωραίος τρόπος να προσθέσετε νέο νόημα στον όρο “heavy metal” είναι το piercing των νυχιών, αλλά δεν είναι κάτι εύκολο και είναι καλύτερα να αφήσετε να το κάνουν οι επαγγελματίες. Αναμίξτε το look με ένα μοντέρνο σχήμα νυχιών και στοιχεία από negative space. 

To Nailstyle της φωτογραφίας δημιούργησε η Shelena Robinson, με ακρυλική σκόνη CND Retention+ Clear όπου έχει "θάψει" μέσα ένα πλέγμα από ασήμι!

Τελευταία Post