CND Autumn Reds

10/11/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Seasonal swatching: CND REDS

Όταν σκεφτόμαστε την εποχή του Φθινόπωρου και τα νύχια μας, είναι πάντα ασφαλές να προβλέψουμε πως, στα πιο hot χρώματα αυτής της σεζόν θα περιλαμβάνονται τα πάντα επίκαιρα μαύρα, navy, και φυσικά κόκκινα βερνίκια νυχιών - φωτεινά ή και πιο σκούρα!

Τα χυμώδη κόκκινα χρώματα εκτοξεύουν το look μας αυτό το Φθινόπωρο. Γιατί όμως αυτό θεωρείται νέο; Θα παρατηρήσετε πως τα πιο υπέροχα κόκκινα νύχια από όλα, που φέτος προτιμούν οι ειδικοί στο χώρο της μόδας, είναι αυτά που είναι απαλά στο μάτι και πιο ρομαντικά στους τόνους. Δεν υπονοούμε πως τα καρπουζί ή άλλα έντονα κόκκινα δεν έχουν τη θέση τους στη φετινή φθινοπωρινή παλέτα, αλλά για ένα πιο φρέσκο, σύγχρονο look, τα βαθιά κόκκινα "cranberry" νύχια ή τα κόκκινα του κρασιού, έχουν πάρει το δρόμο προς την κορυφή των χρωματικών μας επιλογών!

Θυμηθείτε, μπορείτε να "επεκτείνετε" οποιαδήποτε κόκκινη απόχρωση νυχιών και στα χείλη σας, για να δώσετε έτσι έμφαση στην ομορφιά των χεριών σας! Γενικότερα το κόκκινο είναι ένα χρώμα που φαίνεται πανέμορφο είτε σε κοντά νύχια, είτε σε μακριά, αλλά επίσης φαίνεται το ίδιο υπέροχο στα χείλη οποιασδήποτε γυναίκας!

Η CND διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από κόκκινες αποχρώσεις: φωτεινά, κοραλοκόκκινα, βαθιά, μεταλλικά, καφε-κόκκινα, του κρασιού... Εμείς επιλέξαμε να δειγματίσουμε 4 από αυτά για τα φθινοπωρινά μας μανικιούρ! Ποιο θα είναι λοιπόν το δικό σας Φθινοπωρινό κόκκινο για το 2019: το CND Vinylux Lobster Roll, το CND Vinylux Rouge Red, το CND Vinylux Decadence, ή το CND Vinylux Bloodline;;;

Τελευταία Post