Abstract nails are back!

03/30/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τον τελευταίο καιρό, τα αφηρημένα νύχια (abstract nails) παίρνουν και πάλι τα πάνω τους με την συχνή εμφάνισή τους στο Instagram feed των nail artists, αλλά και των nail lovers παγκοσμίως!

Το καλύτερο με αυτά τα όχι και τόσο συμβατικά nail looks είναι πως είναι πιο εύκολο για όλους να τα επιτύχουν, καθώς δεν ακολουθούν έναν συγκεκριμένο κανόνα σχεδιασμού ή μοτίβου. Οπότε, αν σας αρέσουν οι μουτζούρες και οι ακαθόριστες γραμμές, ρίξτε μερικές μέσα στο σχέδιό σας. Αν σας αρέσουν οι κουκκίδες, προσθέστε μερικές από πάνω. Αν αγαπάτε τα vibes της δεκαετίας του '70, απεικονίστε το στα νύχια σας. Το θέμα είναι ότι τα αφηρημένα σχέδια δημιουργούν μερικές από τις πιο μοναδικές και επιτεύξιμες ιδέες για μανικιούρ.

Τι περιμένετε, λοιπόν; Αν ψάχνετε τρόπους για να αλλάξετε την εμφάνιση των νυχιών σας, τότε σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν οι παρακάτω ιδέες για abstract nail art.

Τα abstract nails μπορούν να είναι τόσο απλά, όσο το να παίζετε με διαφορετικά χρώματα και γραμμές. Μην το σκέφτεστε πολύ και τολμήστε τα!

 

Τελευταία Post