Χρωστικές σε σκόνη / Pigment Effect Blush Bronze Frost 4.5g

blush_bronze_frost_additive
Hover on image to enlarge
Τιμοκατάλογος Επαγγελματία Ομορφιάς
Σε Απόθεμα
[Σύνδεση]
Ask a question

CND Additives, μια συλλογή από καθαρές χρωστικές (pigments) και λαμπερά effects σε μορφή σκόνης! Αναμίξτε τα σε σκόνη ακρυλικού ή τζελ της CND, ή περάστε το πάνω από ένα χρώμα CND Shellac και θα έχετε την απόλυτη σχεδιαστική και χρωματική ελευθερία.

ATOKES ΔΟΣΕΙΣ
FAST DELIVERY

Περιγραφή

H εταιρεία CND παρουσιάζει έναν τρόπο που φέρνει ακόμα περισσότερο χρώμα στις πελάτισσές σας: τα CND Additives, μια συλλογή από καθαρές χρωστικές (pigments) και λαμπερά effects σε μορφή σκόνης για δημιουργία nail art στα νύχια! Αναμίξτε τα Additives σε οποιαδήποτε σκόνη ακρυλικού ή τζελ της CND, ή περάστε το πάνω από το αγαπημένο σας χρώμα CND Shellac και θα έχετε την απόλυτη σχεδιαστική και χρωματική ελευθερία.

 

CND™ Shellac – Βουτήξτε ένα στεγνό πινέλο στο Additive της αρεσκείας σας και μετά εφαρμόστε απαλά στην τελευταία πολυμερισμένη στρώση του χρώματος Shellac™. Εφαρμόστε Shellac™ Top Coat για να σφραγίσετε και να προστατέψετε το σχέδιο και πολυμερίστε. 

Liquid & Powder – Προσθέστε μια μικρή ποσότητα πούδρας ακρυλικού και μια ελάχιστη ποσότητα από το Additive της αρεσκείας σας σε ένα άδειο βαζάκι. Κλείστε το βαζάκι και κουνήστε καλά για να αναμίξετε τα υλικά. Ποτέ να μην τοποθετείτε ποσότητα χρωστικής πάνω από 30% σε μίξη με σκόνη ακρυλικού.

Gel – Προσθέστε μια μικρή ποσότητα gel σε ένα βαζάκι ή μπολάκι, και μια ελάχιστη ποσότητα του Additive της αρεσκείας σας. Ανακατέψτε χρησιμοποιώντας μια spatula ή ένα orangewood stick, ώσπου να έχουν ανακατευτεί καλά. Να εφαρμόζετε μια απαλή, σταθερή κίνηση ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία φυσαλίδων. Ποτέ να μην τοποθετείτε ποσότητα χρωστικής πάνω από 30% σε μίξη με gel.

Χαρακτηριστικά

Είδος Απόχρωσης:
  • Ιριδίζον/Glitter/Shimmer
  • Μπεζ-Ροζ
Τελευταία Τεμάχια:
Τύπος Κάλυψης:
Πλήρης κάλυψη (Opaque)

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ :

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Write a review
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
CND Shellac White Wedding color - creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα SHELLAC - WHITE WEDDING 46 λεπτά πριν
CND Shellac Lady Lilly color - creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα SHELLAC - LADY LILLY 46 λεπτά πριν