Τρόποι Αποστολής

Εντός Αττικής

Τα προϊόντα αποστέλλονται τις περισσότερες φορές σε 1-2 εργάσιμες με δικά μας μέσα (μετά από τηλεφωνική συνεννόηση), ή από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ACS). 

• Για αγορές προϊόντων ύψους 30 και άνω (καθαρή αξία) η αποστολή γίνεται δωρεάν, για οποιαδήποτε άλλη παραγγελία υπάρχει χρέωση αποστολής 1.50 ευρώ

• Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) μεταξύ 09.00 - 17.00

• Για τις επιχειρήσεις: Μια ημέρα πριν την παράδοση θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και να δώσουμε το περιθώριο χρόνου και ώρας, η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του creativegroup.gr (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας), όσο και την προτίμηση του πελάτη.

 

Εκτός Αττικής

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής:

• Με ACS courier (1-2 εργάσιμες), ή εφόσον η αποστολή γίνεται σε απομακρυσμένη περιοχή με ELTA-COURIER. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.

•  Για αγορές προϊόντων ύψους 50€ και άνω (καθαρή αξία) η αποστολή γίνεται δωρεάν. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος για αποστολές 2 κιλών ξεκινάει από τα 5.60 και ανεβαίνει ανάλογα το βάρος. Σε κάθε περίπτωση το τελικό κόστος αποστολής θα σας το εμφανίσει πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

 

Kυπρος (Ευρωπαική Ένωση)

Κόστος αποστολής: ξεκινάει από 12 € - 15 € για βάρος δέματος εώς 2 κιλά.

Χρόνος παράδοσης 3-4 εργάσιμες μέσω EMS.

 

Όλες οι παραπάνω τιμές των μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

*Παραδόσεις με κούριερ δεν γίνονται το Σάββατο