ΓΙΝΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ/ΟΣ NAIL ARTIST

 Δωρεάν Οnline Εκπαίδευση για Πιστοποιήσεις Συστημάτων CND™

 

 

Η CND™ είναι η πιο καινοτόμος και αξιόπιστη εταιρεία στον χώρο της Βιομηχανίας Νυχιών και πρωτοπορεί στην επαγγελματική περιποίηση νυχιών για πάνω από 45 χρόνια. Η CND™ ερευνά, αναπτύσσει, διαμορφώνει και δοκιμάζει όλα τα προϊόντα της, σε μία υπερσύγχρονη εγκατάσταση έρευνας και ανάπτυξης στις ΗΠΑ, διασφαλίζοντας ότι πληρούνται όλοι οι παγκόσμιοι κανονισμοί των υψηλότερων προδιαγραφών, δίνοντας σε κάθε επαγγελματία που εκπροσωπεί τη CND™, τη σιγουριά ότι χρησιμοποιεί ένα Brand με την υψηλότερη ασφάλεια, φήμη και ακεραιότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλή απόδοση, την ταχύτερη αφαίρεση υλικού στην αγορά, χωρίς να προκαλεί καμία ζημιά στο φυσικό νύχι.

Η CREATIVE GROUP, αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της CND™, εδώ και 30 χρόνια, δημιούργησε και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Online Εκπαίδευση για Πιστοποίηση στο πρόγραμμα που θα επιλέξετε, επικυρωμένη από την επικεφαλής Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια, μέλος της Παγκόσμιας Ομάδας Εκπαιδευτών CND™ από το 2009, κα Κέλλυ Μελανίτου*.

Τα Δωρεάν Προγράμματα Πιστοποίησης από την CREATIVE GROUP, είναι σχεδιασμένα ΜΟΝΟΝ για Επαγγελματίες Νυχιών που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά, από την εφαρμογή μέχρι την αφαίρεση των προϊόντων, και να αποκτήσουν τεχνική αρτιότητα στα Συστήματα Προϊόντων της CND™.

Η CREATIVE GROUP στο πλαίσιο Υποστήριξης και Εκπαίδευσης των επαγγελματιών, συνεχώς θα δημιουργεί Νέα Προγράμματα για τα Συστήματα Προϊόντων της CND™.

 

Προγράμματα Πιστοποίησης ΜΟΝΟ για εγγεγραμμένους χρήστες:

 

 

 

CND™ SHELLAC™ Pro Certification 

(Εισαγωγή στη σελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφή συμμετοχής)

Το Πρόγραμμα για Πιστοποίηση CND™ SHELLAC™, είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες νυχιών που θέλουν να ανακαλύψουν και να μάθουν το πλήρες σύστημα SHELLAC™, από τη θεωρία του, έως την εφαρμογή και την αφαίρεση του.

 

   

CND™ PLEXIGEL™ Pro Certification
Το Πρόγραμμα για Πιστοποίηση του συστήματος CND™ PLEXIGEL™ έχει σκοπό να σας εντρυφήσει με όλες τις δυνατότητες, από το πώς να διορθώσετε ένα σπασμένο νύχι, πώς να ενισχύσετε ένα φυσικό νύχι επεκτείνοντας τον χρόνο διάρκειας του ημιμόνιμου μανικιούρ σας, μέχρι πώς να δημιουργήσετε εύκολα επιπρόσθετα νύχια.

 

 

CND™ LIQUID & POWDER™
Το Πρόγραμμα για Πιστοποίηση CND™ L & P θέλει να σας μυήσει στο ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ Σύστημα Τεχνητών Νυχιών με ακρυλικό, με νέα τεχνολογία που κάνει την εφαρμογή πιο εύκολη και το αποτέλεσμα πιο ανάλαφρο και σταθερό. Μάθετε πώς να δουλεύετε με το βραβευμένο Retention+ και το νέο Odorless, για επιπρόσθετα νύχια με έξτρα αντοχή.

 

Επιλέξτε κάνοντας εισαγωγή στο Πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει,

για να δείτε όλες τις λεπτομέρειές του, αλλά και το Πρόγραμμα με τις ημέρες και ώρες που θα πραγματοποιείται ώστε να επιλέξετε πότε θα το παρακολουθήσετε.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ στη ΦΟΡΜΑ του Προγράμματος που θέλετε και θα σας απαντήσουμε άμεσα στέλνοντάς σας, επίσης, τον σύνδεσμο επαφής για να το παρακολουθήσετε.


Απαραίτητες Προϋποθέσεις,

για να παρακολουθήσετε τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ των Συστημάτων της CND™ για ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ πρέπει:

1. Να έχετε κάνει εγγραφή ως επαγγελματίας ή ως επιχείρηση στην CREATIVE GROUP, ώστε να μπορέσετε να δείτε τις σελίδες των Προγραμμάτων και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

2. Βασικές γνώσεις τεχνήτριας/τη νυχιών.

3. Το σχετικό ΚΙΤ προϊόντων εφαρμογής, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε.

4. Εργαλεία Μανικιούρ & 99% Καθαρό Οινόπνευμα.


Διάρκεια Δωρεάν Εκπαίδευσης Προγραμμάτων.

Το κάθε Πρόγραμμα, αποτελείται τόσο από Οnline εκπαίδευση, διάρκειας περίπου 3 ωρών, όσο και από πρακτική εξάσκηση στον χώρο σας.

Μετά την ολοκλήρωση της Διαδικτυακής Εκπαίδευσης, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ένα τεστ και να ολοκληρώσετε μια εργασία που θα σας ανατεθεί από την εκπαιδεύτριά σας.

Τέλος, θα αποκτήσετε την επίσημη Πιστοποίηση της CND™, από την CREATIVE GROUP, υπογεγραμμένη από την Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτριά σας, για το πρόγραμμα που παρακολουθήσατε.

 

Στείλτε μας email για περισσότερες πληροφορίες στο: kmelanitou@creativegroup.gr

 

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΑΣ

Η Κέλλυ Μελανίτου εργάζεται στον κλάδο των νυχιών από το 2005. Ως διεθνής εκπαιδεύτρια, έχει εκπαιδεύσει και αποτελέσει μέντορα επαγγελματιών και εκπαιδευτών νυχιών σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Πιστοποιημένη στην εκπαίδευση ενηλίκων και το coaching, η Κέλλυ είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομάδας Εκπαιδευτών CND από το 2009 και πρώην Διεθνής Διευθύντρια Εκπαίδευσης της CND. Εργάζεται επίσης ως σύμβουλος εκπαίδευσης για επιχειρήσεις σε διάφορες χώρες.

Κύρια σχεδιάστρια και επικεφαλής της ομάδας νυχιών για το σόου Revlon Professional Style Masters για 4 χρόνια, η Κέλλυ έχει επίσης εργαστεί στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, το Λονδίνο και το Παρίσι.

Διεθνής κριτής σε διαγωνισμούς νυχιών στην Ευρώπη και την Ασία.

Guest Expert και blogger για το NailKnowledge.org