Χρωστικές σε σκόνη/Pigment Medium Green 3.50g

03720
Hover on image to enlarge
Σε Απόθεμα
11.65 
Ask a question
+

CND Additives, μια συλλογή από καθαρές χρωστικές (pigments) και λαμπερά effects σε μορφή σκόνης! Αναμίξτε τα σε σκόνη ακρυλικού ή τζελ της CND, ή περάστε το πάνω από ένα χρώμα CND Shellac και θα έχετε την απόλυτη σχεδιαστική και χρωματική ελευθερία.

  • FAQ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ATOKES ΔΟΣΕΙΣ

Περιγραφή

 

H εταιρεία CND παρουσιάζει έναν νέο τρόπο που θα φέρει ακόμα περισσότερο χρώμα στις πελάτισσές σας: τα CND Additives, μια συλλογή από καθαρές χρωστικές (pigments) και λαμπερά effects σε μορφή σκόνης για δημιουργία nail art στα νύχια! Αναμίξτε τα Additives σε οποιαδήποτε σκόνη ακρυλικού ή τζελ της CND, ή περάστε το πάνω από το αγαπημένο σας χρώμα CND Shellac και θα έχετε την απόλυτη σχεδιαστική και χρωματική ελευθερία.

 

CND™ Shellac – Βουτήξτε ένα στεγνό πινέλο στο Additive της αρεσκείας σας και μετά εφαρμόστε απαλά στην τελευταία πολυμερισμένη στρώση του χρώματος Shellac™. Εφαρμόστε Shellac™ Top Coat για να σφραγίσετε και να προστατέψετε το σχέδιο και πολυμερίστε για 2 λεπτά. 

Liquid & Powder – Προσθέστε μια μικρή ποσότητα πούδρας ακρυλικού και μια ελάχιστη ποσότητα από το Additive της αρεσκείας σας σε ένα άδειο βαζάκι. Κλείστε το βαζάκι και κουνήστε καλά για να αναμίξετε τα υλικά. Ποτέ να μην τοποθετείτε ποσότητα χρωστικής πάνω από 30% σε μίξη με σκόνη ακρυλικού.

Gel – Προσθέστε μια μικρή ποσότητα gel σε ένα βαζάκι ή μπολάκι, και μια ελάχιστη ποσότητα του Additive της αρεσκείας σας. Ανακατέψτε χρησιμοποιώντας μια spatula ή ένα orangewood stick, ώσπου να έχουν ανακατευτεί καλά. Να εφαρμόζετε μια απαλή, σταθερή κίνηση ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία φυσαλίδων. Ποτέ να μην τοποθετείτε ποσότητα χρωστικής πάνω από 30% σε μίξη με gel.

 

 

Χαρακτηριστικά

Είδος Απόχρωσης:
  • Έντονα/Neon
Τύπος Κάλυψης:
Πλήρης κάλυψη (Opaque)

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν