ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ

Κερδίστε Πόντους

Πως Κερδίζω Πόντους ?

Με κάθε αγορά σας κερδίζετε πόντους αυτόματα που προστίθενται στον λογαριασμό σας μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας

Τι κερδίζω με τους πόντους

Ολα σχεδόν τα προιόντα μας έχουν αξία αντίστοιχη και σε πόντους ! Μπορείτε να εξαργυρώνετε το ποσο της αγορά σας με τους πόντους που έχετε συμπληρώσει.

Αν έχω λιγότερους πόντους από την αντίστοιχη αξία ενός προιόντος σε πόντους μπορώ να τους χρησιμοποιήσω?

Φυσικα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσους πόντους διαθέτετε για να μειώσετε το ποσο πληρωμής της παραγγελία σας Θα αφαιρεθεί μέρος της αξίας του προιόντος και θα πληρώσετε σε μετρητά το υπόλοιπο.

Σε όλα κερδίζω τους ίδιους πόντους ?

Οχι πιθανόν να υπάρχουν κατα διαστήματα προσφορές που για αγορές συγκεκριμένων προιόντων να κερδίζετε τους διπλάσιους πόντους ή και περισσότερο ! Επίσης να υπάρχουν μέρες που να σας δίνετε η δυνατότητα η παραγγελία σας να έχει διπλάσια αξία σε πόντους. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε με email ή και γραπτό μύνημα sms ή viber

Οι Αγορές στα καταστήματα σας δίνουν πόντους ?

Εννοείται και θα κερδίσετε και θα προστεθούν οι πόντοι των αγορών σας από τα καταστήματα ! Σε κάθε μας κατάστημα υπάρχει δυνατότητα να συνδέεστε σε υπολογιστή με τον λογαριασμό σας και να περνάτε επιτόπου την παραγγελία ώστε να μην χάσετε ούτε ένα πόντο από τα χρήματα που θα δώσετε...

Που μπορώ να δώ ποσους πόντους έχω συγκεντρώσει ?

Ανοίγοντας πάνω δεξιά και πατώντας "Ο λογαριασμός μου" σας εμφανίζεται μια λίστα με πληροφορίες και στην 5η σειρά αναγράφει "Κερδισμένοι Πόντοι" Μπορείτε να δείτε και αναλυτικά την κίνηση των πόντων που έχετε κερδίσει ή εξαργυρώσει εδώ

Που Θα Εξαργυρώσω του διαθέσιμους πόντους μου ?

Παρολο που έχω πόντους μερικές φορές δεν έχω δυνατότητα να πληρώσω με πόντους ?

Αυτο συμβαίνει γιατί πιθανόν έχετε μέσα κάποιο προιόν που δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με πόντους. Σε αυτή την κατηγορία είναι τα CND SHELLAC, VINYLUX και μηχανήματα. Παρόλα αυτά με την αγορά αυτών των προιόντων ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την αγορά περισσότερων από 2000 κωδικών που έχει η ηλεκτρονική μας αποθήκη.

Σε όλα τα προιοντα κερδίζω πόντους ?

Σε όλα τα προιόντα κερδίζεται πόντους για κάθε ευρώ καθαρής αξίας που αγοράζετε ηλεκτρονική ή στα καταστηματά μας (εφόσον εχετε συνδεθεί εκει)

Πότε θα πιστωθούν οι πόντοι μου μετά την παραγγελία ?

Μόλις παραδοθεί στο courier και ολοκληρωθει η διαδικασία αντικαταβολής αυτόματα θα πιστωθούν οι πόντοι σας στο λογαριασμό σας.