ΣΕΤ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

teleia setakia apo thn creative group!! idanika gia emas pou arxizoume tora!!!!
Tο creativegroup.gr ειναι το καλυτερο site επαγγελματιων.. άμεσο και με άψογη εξυπηρετηση! και φυσικά τα καλύτερα υλικά είναι τα CND!!!!!!!
Έχω λάμπα uv Led sunlight.σε πόσο χρόνο πολυμεριζω τα προϊόντα σας?όλα.κ σελακ κ τζελ?είμαι πολύ ικανοποιημενη με τα σελακ δεν τα αλλάζω κ τέλεια χρώματα,όμως κάτι να κάνετε με το φπα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας?πάνε πάρα πολλά μετά..._____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα προϊόντα της CND (Shellac και Brisa Gel) πολυμερίζονται εγγυημένα μόνο στη CND LED Lamp. Δεν γνωρίζουμε αν πολυμερίζονται πλήρως σε άλλες λάμπες LED, θα πρέπει να κάνετε δοκιμή. Η βάση του Shellac και το Brisa Bond θέλουν 10 δευτερόλεπτα πολυμερισμό, και όλες οι άλλες στρώσεις 60 δευτερόλεπτα. Το ΦΠΑ είναι υποχρεωτικό, συνεπώς δεν μπορεί να γίνει κάτι για να αφαιρεθεί.
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα έχετε διαθέσιμο το ibd professional gel kit?κ στο μικρό κιτ το Pink builder gel κανει κ για επιμήκυνση βάσης νυχιου?___ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι παραλαβές από τις εταιρείες γίνονται συνήθως κάθε 10-15 ημέρες, αλλά μπορείτε να πατήσετε στην επιλογή "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ", για να σας έρθει αυτόματα e-mail όταν θα ειναι ξανά σε απόθεμα. Το Pink Builder gel είναι τζελ κτισίματος, κτίζεται πάνω σε τιπ ή σε φόρμα.
Write a review
CND Shellac Hot or Knot color - creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα SHELLAC - HOT OR KNOT 6 λεπτά πριν
Vinylux color Hot Or Knot #353 - creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Vinylux Hot Or Knot #353 6 λεπτά πριν
Τζελ κτισίματος νυχιών IBD Pink Builder Gel 14ml - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Τζελ κτισίματος νυχιών IBD PINK BUILDER GEL / ροζ διάφανο 14g 19 λεπτά πριν