ΣΕΤ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

teleia setakia apo thn creative group!! idanika gia emas pou arxizoume tora!!!!
Tο creativegroup.gr ειναι το καλυτερο site επαγγελματιων.. άμεσο και με άψογη εξυπηρετηση! και φυσικά τα καλύτερα υλικά είναι τα CND!!!!!!!
Έχω λάμπα uv Led sunlight.σε πόσο χρόνο πολυμεριζω τα προϊόντα σας?όλα.κ σελακ κ τζελ?είμαι πολύ ικανοποιημενη με τα σελακ δεν τα αλλάζω κ τέλεια χρώματα,όμως κάτι να κάνετε με το φπα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας?πάνε πάρα πολλά μετά..._____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα προϊόντα της CND (Shellac και Brisa Gel) πολυμερίζονται εγγυημένα μόνο στη CND LED Lamp. Δεν γνωρίζουμε αν πολυμερίζονται πλήρως σε άλλες λάμπες LED, θα πρέπει να κάνετε δοκιμή. Η βάση του Shellac και το Brisa Bond θέλουν 10 δευτερόλεπτα πολυμερισμό, και όλες οι άλλες στρώσεις 60 δευτερόλεπτα. Το ΦΠΑ είναι υποχρεωτικό, συνεπώς δεν μπορεί να γίνει κάτι για να αφαιρεθεί.
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα έχετε διαθέσιμο το ibd professional gel kit?κ στο μικρό κιτ το Pink builder gel κανει κ για επιμήκυνση βάσης νυχιου?___ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι παραλαβές από τις εταιρείες γίνονται συνήθως κάθε 10-15 ημέρες, αλλά μπορείτε να πατήσετε στην επιλογή "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ", για να σας έρθει αυτόματα e-mail όταν θα ειναι ξανά σε απόθεμα. Το Pink Builder gel είναι τζελ κτισίματος, κτίζεται πάνω σε τιπ ή σε φόρμα.
New post
IBD - POWER BONDER 14ml Κάποιος αγόρασε ένα IBD - POWER BOND 14ml 33 λεπτά πριν
Αφαιρετικό για πετσάκια νυχιών CND Cuticle Away - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Αφαιρετικό για πετσάκια CUTICLE AWAY 177ml 33 λεπτά πριν
Vinylux Weekly Top Coat 15ml - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Vinylux Weekly Top Coat 15ml 35 λεπτά πριν