Για να δημιουργήσετε μια παραγγελία, θα πρέπει να είστε εγγεγραμένο μέλος στην ηλεκτρονική μας αποθήκη. Η εγγραφή σας είναι απολύτως ασφαλής και κρυπτογραφημένη, για την αποφυγή οποιασδήποτε υποκλοπής. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, για την ενημερωσή σας και την παράδοση των προϊόντων σας.

 

1. ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνοντας μια εγγραφή στοιχείων, αυτόματα σας ξεκλειδώνουν οι βασικές τιμές της ηλεκτρονικής μας αποθήκης. Εμείς μετά από έλεγχο των στοιχείων σας, θα σας ενεργοποιήσουμε μια αρχική έκπτωση μέλους ως bonus, ή ανάλογα αν είστε επαγγελματίες ομορφιάς ή επιχείρηση με ανάλογες εκπτώσεις... Διατηρήστε τα στοιχεία εισόδου, για να συνδέεστε κάθε φορά...

 

2. ΣΥΝΔΕΣΗ

Με τα στοιχεία εισόδου που εσείς επιλέξατε (email - κωδικός) συνδέεστε και θα εμφανιστούν οι προσωπικές τιμές του λογαριασμού σας, καθώς και οι διαθέσιμες προσφορές για την κατηγορία μέλους που θα σας εχει ενεργοποιηθεί.

Δίπλα απο κάθε προϊόν υπάρχει η ένδειξη "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ" όπου πατώντας το μπαίνει στο καλάθι των αγορών σας. Μόλις προσθέσετε όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, πηγαίνετε στο "Ταμείο" όπου εκεί βλέπετε αναλυτικά την "καθαρή αξία των προϊόντων | εκπτωση που έχει αφαιρεθεί | bonus έκπτωση | ΦΠΑ* | εξοδα αποστολής"  

*στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

Κατόπιν πατάτε "Συνέχεια", ελέγχετε τα στοιχεία σας, τη διεύθυνση αποστολής, επιλέγετε "Τρόπο Πληρωμής", " Τρόπο Αποστολής " και μόλις ολοκληρώσετε πατάτε "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ"

-ή-

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Ελλάδα 210 66 68 440  - 210 66 68 228   (Δευτ - Παρ 09:00 - 17.00)

Κυπρος 22 255 868 Λ. Νικης 17β 1087 Λευκωσία  (Δευτ Παρ 09:00 - 17:00)

Μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά, να συνδεθούμε εμείς στον λογαριασμό σας και να ολοκληρώσουμε εμείς για εσάς την παραγγελία σας. Θα σας ζητηθεί το email του λογαριασμού σας, για να βρούμε την καρτέλα σας και κατόπιν να συνδεθούμε. Θα ισχύουν όλες οι προσωπικές σας εκπτώσεις και προσφορές, και θα σας ενημερώσουμε για αυτές.

CND Shellac Fedora color - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα SHELLAC - FEDORA 17 λεπτά πριν
CND Shellac Studio White color - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα SHELLAC - STUDIO WHITE 17 λεπτά πριν
CND Shellac Dark Dahlia color - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα SHELLAC - DARK DAHLIA 17 λεπτά πριν