Λάμπα νυχιών CND Led 3C - www.creativegroup.gr

Λάμπα πολυμερισμού νυχιών CND LED 3C

Nail Lamp & Replace items, CND NAIL DESIGN
90822
Δεν υπάρχει απόθεμα

Περιγραφή

CND NAIL LED LAMP

3C TECHNOLOGY - Patend Pending - Καινοτομία υπο κατοχύρωση

H νέα τεχνολογία 3C στις λαμπες πολυμερισμού νυχιών LED με φάσμα χρωματικού πολυμερισμού έφθασε από την CND. Αυτή η υπο κατοχύρωση νέα τεχνολογία αποτελεί την εξέλιξη στις λάμπες led, που της δίνει αμέτρητα πλεονεκτήματα στις υπηρεσίες πολυμερισμού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Η λάμπα LED CND® αποτελεί την εξέλιξη στις λάμπες led με την τεχνολογία 3C. Σχεδιάστηκε ώστε να δημιουργεί ελεγχόμενιο πολυμερισμό ανάλογα με το υλικό που εφαρμόζουμε, όπου με την αυτόματη ρύθμιση της έντασης και στοχευμένο πολυμερισμό δημιουργεί με το σύστημα προιόντων CND SHELLAC εφαρμογές με έντονη γυαλάδα, και αφαίρεση μέσα σε 5 λεπτα...

ΤΙ ΚΑΝΕΙ

Είναι σχεδιασμένη για έναν Πλήρη και Στοχευμένο Χρωματικό Πολυμερισμό του CND® SHELLAC®,του BRISA® Gel και του BRISA® Lite Removable Gel.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους συνιστώμενους χρόνους έκθεσης, η CND® LED Lamp παράγει έναν πλήρη πολυμερισμό, απαραίτητο ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή προσκόλληση, η δύναμη και η αντοχή των παρακάτω υπηρεσιών της CND: CND® SHELLAC®, BRISA® Gel και BRISA® Lite.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ευρεσιτεχνία υπο κατοχύρωση Τεχνολογίας 3C™, για
Πλήρη Χρωματικό Πολυμερισμό

- Δύο ακτίνες (μήκη κύματος), που αποσκοπούν σε μακροπρόθεσμη αντοχή και λάμψη
- Η ενέργεια προσαρμόζεται για κάθε βήμα της υπηρεσίας
- Παλμοί με ελεγχόμενο χρόνο, για πολυμερισμό ακριβείας


Νέα τεχνολογία LED 3C και βελτιστοποιημένη απόδοση
- Πολυμερίζει στον μισό χρόνο*
- Στοχευμένος πολυμερισμός στην περιοχή του νυχιού
- Οδηγοί ευθυγράμμισης για την σωστή τοποθέτηση χεριού/ποδιού
- Προκαθορισμένο σύστημα ελέγχου εύκολο στην εφαρμογή, για κάθε βήμα της υπηρεσίας
- Ομοιόμορφο στέγνωμα
- Δεν χρειάζονται αντικατάσταση οι λυχνίες

• Διαστάσεις λάμπας:

Υ: 10,2 εκατοστά
Π: 20,8 εκατοστά
M: 21,1 εκατοστά

Ο πατενταρισμένος εργονομικός σχεδιασμός παρέχει άνεση στη χρήση
- Πολυμερισμός 5 δακτύλων
- Ιδανική για πεντικιούρ
- Ανθεκτική στην ακετόνη
- Δεν απαιτείται συναρμολόγηση
- Αποσπώμενο καλώδιο ρεύματος
- Εγγύηση ενός (1) έτους CND® LED 3C LAMP

Προκαθορισμένοι χρόνοι πολυμερισμού:
- Η CND™ LED Lamp διαθέτει 4 προκαθορισμένους χρόνους πολυμερισμού, που είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να πολυμερίζουν πλήρως τα συστήματα CND Shellac™ και Brisa™.
- Επιλέξτε το κατάλληλο κουμπί, με βάση την υπηρεσία που εφαρμόζετε.
- Ο χρονοδιακόπτης θα μετρήσει αντίστροφα μέχρι το μηδέν, μετά θα ακούσετε έναν σύντομο ήχο ‘μπιπ’ και οι λυχνίες θα σβήσουν αυτόματα.

 1

Base Coats

 2B

Brisa & Brisa Lite

 2S

CND Shellac

 3

Top Coats

Brisa Bond Brisa Sculpting Gel CND Shellac Colors Brisa Gloss 
Brisa Lite Base Coat Brisa Paint Brisa Lite Top Coat
CND Shellac Base Coat Brisa Lite Sculpting Gel CND Shellac Top Coat 
Brisa Lite Smoothing Gel CND Shellac Xpress Top Coat 
 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ  60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ  60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

CND Shellac™:

 • Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND Shellac Base Coat και στα 5 νύχια. Σφραγίστε καλά στο ελεύθερο άκρο. Πολυμερίστε πατώντας το κουμπί ‘1’.
 • Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση χρώματος CND Shellac και στα 5 νύχια. Σφραγίστε καλά στο ελεύθερο άκρο. Πολυμερίστε πατώντας το κουμπί ‘2S’. Επαναλάβετε αυτό το βήμα και για την δεύτερη στρώση χρώματος.
 • Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND Shellac Xpress Top Coat και στα 5 νύχια. Σφραγίστε καλά στο ελεύθερο άκρο. Πολυμερίστε πατώντας το κουμπί ‘3’.
 • Σκουπίστε την κολλώδη επίστρωση με ένα nail wipe εμποτισμένο με Καθαρό Οινόπνευμα 97% ή 95%.

CND Brisa™:

 • Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND Brisa Bond στα 5 νύχια του χεριού. Σφραγίστε καλά στο ελεύθερο άκρο. Πολυμερίστε πατώντας το κουμπί ‘1’.
 • Δημιουργήστε τα επιπρόσθετα νύχια στα 5 νύχια με το CND Brisa Sculpting Gel και/ή το CND Brisa Paint, και πολυμερίστε πατώντας το κουμπί ‘’. Επαναλάβετε αυτό το βήμα εφόσον χρειαστεί.
 • Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND Brisa Gloss και στα 5 νύχια. Σφραγίστε καλά στο ελεύθερο άκρο. Πολυμερίστε πατώντας το κουμπί ‘3’.
 • Σκουπίστε την κολλώδη επίστρωση με ένα nail wipe εμποτισμένο με Καθαρό Οινόπνευμα 97% ή 95%.

CND BrisaLite:

 • Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND Brisa Lite Base Coat στα 5 νύχια του χεριού. Σφραγίστε καλά στο ελεύθερο άκρο. Πολυμερίστε πατώντας το κουμπί ‘1’.
 • Δημιουργήστε τα επιπρόσθετα νύχια στα 5 νύχια με το CND Brisa Lite Sculpting Gel ή το CND Brisa Lite Smoothing Gel, και πολυμερίστε πατώντας το κουμπί ‘’. Επαναλάβετε αυτό το βήμα εφόσον χρειαστεί.
 • Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND Brisa Lite Top Coat και στα 5 νύχια. Σφραγίστε καλά στο ελεύθερο άκρο. Πολυμερίστε πατώντας το κουμπί ‘3’.
 • Σκουπίστε την κολλώδη επίστρωση με ένα nail wipe εμποτισμένο με Καθαρό Οινόπνευμα 97% ή 95%.

Χαρακτηριστικά

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
Gel Categories:
Nail Lamp & Replace items
Τελευταία Τεμάχια:

Κριτικές

Καλησπέρα σας. Η απόδοση του εν λόγω προϊόντος, θα είναι το ίδιο άρτια με οποιαδήποτε εταιρεία ή μόνο με τα προϊόντα της CND ? ____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η συγκεκριμένη λάμπα έχει κατασκευαστεί από τη CND με την κατάλληλη τεχνολογία και προδιαγραφές, ώστε να πολυμερίζει πλήρως τις σειρές προϊόντων της (όπως το CND Shellac). Μπορεί να πολυμερίζει σωστά και προϊόντα άλλων εταιριών, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια είναι αυτά και γι'αυτό το λόγο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε επιτυχημένα αποτελέσματα.
Την εχω 2 χρονια ειναι πολυ καλη!! Το μονο αρνητικο ειναι που ειναι ανοιχτη και χτυπαει το φως στα ματια και μερικες φορες πολυμεριζει το πινελο που τυχαινει να καθεται διπλα της!! Κατα τ αλλα ειναι τελεια!!
Ποσο κανει? _____ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για να δείτε online τις τιμές των προϊόντων, παρακαλούμε όπως συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας (e-mail και προσωπικό κωδικό). Για αναβάθμιση του λογαριασμού σας σε "Επαγγελματίας Ομορφιάς" και πρόσβαση στα επαγγελματικά προϊόντα όπως η CND LED Lamp, παρακαλούμε όπως μας στείλετε το πτυχίο σας στο beauty-professional@creativegroup.gr
η καλυτερη λαμπα!!!
η καλυτερη λαμπα πολυμερισμου!!!!
Εξαιρετικός πολυμερισμός!Αξίζει και το τελευταίο cent της τιμής του!Παρέχει διάρκεια και στο ημιμόνιμο και μειώνει το χρόνο της δουλειάς αισθητά! Είμαι εντυπωσιασμένη από το συγκεκριμένο προϊόν!
Κερδίσαμε πολυ χρονο αντικαθιστωντας την παλαια λαμπα με την LED. Αψογη τεχνολογια
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΣΜΟΣ.. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ
!!!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΟς ΠΟΛΥΜΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!
κερδιζεις απιστευτο χρονο με την λαμπα led της CND!!!
Write a review
Λίμα φυσικών νυχιών CND Kanga File - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Λίμα φυσικών νυχιών KANGA 240/240grit 27 λεπτά πριν
Λοσιόν μανικιούρ Lavender & Jojoba - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Λοσιόν χεριών/σώματος LAVENDER & JOJOBA 245ml 27 λεπτά πριν
Λοσιόν μανικιούρ Tangerine & Lemongrass - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Λοσιόν χεριών/σώματος TANGERINE & LEMONGRASS 245ml 27 λεπτά πριν