Brisa Τζελ Νυχιών Cool Pink / Ψυχρό Ροζ Ημι-διαφανές 14g

08031
Hover on image to enlarge
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ
[Σύνδεση]

Εμείς (CREATIVEGROUP) αποστέλλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το λογαριασμό (όπως ειδοποιήσεις κατάστασης παραγγελίας, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και άλλα) στην παρεχόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αποθηκεύουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες στην ενότητα διεύθυνση χρέωσης / αποστολής και μπορεί να την στείλουμε σε έναν πάροχο υπηρεσιών μεταφορών ή πληρωμών ώστε να:

  • Προσδιορίσουμε τις μεθόδους αποστολής και πληρωμής που είναι διαθέσιμες για την τοποθεσία σας.
  • Ολοκληρώσουμε τη διαδικασία πληρωμής ή αποστολής μέσω του παρόχου που επιλέξατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας όταν υποβάλλετε την παραγγελία.

Ορισμένα μέλη του προσωπικού μας ή / στο κατάστημά μας που χρησιμοποιούν τον πίνακα διαχείρισής του ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Εκτιμούμε το απόρρητό σας, έτσι ώστε η πρόσβαση στα δεδομένα να παρέχεται σε βάση ανάγκης για γνώση, προκειμένου να λειτουργεί το κατάστημα. Για παράδειγμα, ένας προμηθευτής λαμβάνει μόνο τα δεδομένα σας, αν παραγγείλατε κάτι από αυτά, έτσι ώστε ο πωλητής να μπορέσει να εκπληρώσει αυτή την παραγγελία.

Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το κατάστημά μας και θέλετε να έχετε τα προσωπικά δεδομένα που καταργήσατε από τη βάση δεδομένων μας (ή αν θέλετε να λάβετε όλα τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό σας που έχουμε), στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@creativegroup.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία σε εποπτική αρχή. Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Δεν σκοπεύουμε πραγματικά να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Gel CategoriesSculpting Gels BRANDCND NAIL DESIGN

Ημι-διάφανο τζελ κτισίματος σε ψυχρή ροζ απόχρωση για ενίσχυση φυσικού νυχιού ή και για χτίσιμο σε φόρμα.

  • FAQ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ATOKES ΔΟΣΕΙΣ
FAST DELIVERY

Περιγραφή

Περιγραφή Χρώματος
 

Ημι-διάφανο τζελ κτισίματος νυχιών σε ψυχρή ροζ απόχρωση για ενίσχυση φυσικού νυχιού ή και για χτίσιμο σε φόρμα.

..............................................................................................................................

Τι είναι

Προϊόν uv gel που δημιουργεί μια ισχυρή επίστρωση με εξαιρετική επικόλληση πάνω στην κεράτινη επιφάνεια του φυσικού νυχιού.  

..............................................................................................................................

Τι κάνει 

Σχηματίζει επιπρόσθετα νύχια που κολλούν με ομοιοπολικούς δεσμούς στην κεράτινη επιφάνεια του φυσικού νυχιού, με αξεπέραστη επικόλληση για μέγιστη διάρκεια και αντοχή.  

..............................................................................................................................

Γιατί το χρειάζεστε  

- Μπορούν να φορεθούν άνετα και είναι ανθεκτικά - σχηματίζουν δυνατά, λεπτά, ελαφρά νύχια με φυσική όψη.  

- Δουλεύονται εύκολα - φόρμουλα εύκολη στη χρήση, δεν είναι σκληρή, ούτε ινώδης.  

- Μακράς διάρκειας - προσκολλάται με ομοιοπολικούς δεσμούς στο φυσικό νύχι.  

- Υποαλλεργικό - μία φόρμουλα χωρίς ακρυλικό, χωρίς gluteraldehyde -και χωρίς formaldehyde (φορμαλδεΰδη).  

- Πολλαπλών χρήσεων - ιδεώδες για το κτίσιμο πάνω σε φόρμες και τη δημιουργία ενίσχυσης φυσικού στα νύχια των χεριών και των ποδιών.  

- ¶οσμο - ιδανικό για nail studio, Spa, και ινστιτούτα ομορφιάς.

..............................................................................................................................

Οδηγίες χρήσης  

- Εκτελείτε ένα μίνι-μανικιούρ και εξασφαλίζετε ότι το νύχι έχει καθαριστεί και προετοιμαστεί σχολαστικά.  

- Εφαρμόζετε Brisa Bond στο φυσικό νύχι.  

- Κτίζετε τα νύχια στο επιθυμητό μήκος και σχέδιο, χρησιμοποιώντας την απόχρωση που επιλέξατε και υποβάλλετε σε πολυμερισμό.  

- Σχηματίζετε, φινίρετε και τελειοποιείτε με λίμες CND.  

- Εφαρμόζετε UV Gloss και πολυμερίζετε, ή εφαρμόζετε βερνίκι νυχιών και Air Dry top coat.  

Τα CREATIVEACADEMY προσφέρουν πλήρη εκπαίδευση πάνω στις τεχνικές αυτές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας διανομέα γιατα διαθέσιμα προγράμματα.  

...............................................................................................................................

Η CND προτείνει

Για ένα pedicure που διαρκεί πολύ, εφαρμόστε στα νύχια των ποδιών.

 

 

Χαρακτηριστικά

Είδος Απόχρωσης:
  • Γαλλικού
Μέγεθος:
14g
Τύπος Κάλυψης:
Ημι-διάφανα (Semi-sheer)

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
Gel Categories:
Sculpting Gels
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ :

Κριτικές

poly dynato gel k efkolo sthn efarmogh tou!! apsogo apotelesma
Write a review

Video

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν