Βάση για gel νυχιών CND Brisa Bond 7.3ml - www.creativegroup.gr

Βάση τζελ BRISA BOND 7.3ml

UV Top & Base Coat, CND NAIL DESIGN
08080
Σε Απόθεμα
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Βάση για gel νυχιών

Δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς συγκράτησης μεταξύ φυσικού και υλικού επίστρωσης. Πρέπει να πολυμεριστεί στη λάμπα για 10 δευτερόλεπτα. 

...........................................................................................................................................................................

Τι είναι

Συγκολλητικός παράγοντας, που συντελεί στη μόνιμη επικόλληση της επίστρωσης του gel στο φυσικό νύχι.

Τι κάνει

Σχηματίζει ισχυρούς ομοιοπολικούς δεσμούς μεταξύ της επίστρωσης με gel και των φυσικών νυχιών, για την καλύτερη δυνατή επικόλληση.

Γιατί το χρειάζεστε

- Γιατί εμποδίζει το ανασήκωμα.

- Για πιο ανθεκτικά επιπρόσθετα νύχια, που διαρκούν περισσότερο.

 

Οδηγίες χρήσης

- Εξασφαλίστε ότι η επιφάνεια του νυχιού είναι σχολαστικά καθαρή και προετοιμασμένη.

- Βουτήξτε το πινέλο στο μπουκάλι. Πιέστε το πάνω στο στόμιο τοu μπουκαλιού, για να αφαιρέσετε το παραπανήσιο υγρό. Αποφύγετε να ακουμπήσετε το πινέλο στην πετσέτα του τραπεζιού.

- Απλώστε σε 2-3 νύχια. Επαναλάβετε έως ότου καλυφθούν όλα τα νύχια. Η επιφάνεια του νυχιού πρέπει να επικαλυφθεί πλήρως και ομοιόμορφα, ώστε να εξασφαλίσετε τη σωστή συγκόλληση.

- Απλώστε Brisa Bond στην επιφάνεια του νυχιού, έως την περιοχή του επωνυχίου. Αποφύγετε να ακουμπήσετε το δέρμα ή να πλημμυρίσετε την περιοχή του επωνυχίου με το Brisa Bond.

- Πολυμερίστε το Brisa Bond για 10 δευτερόλεπτα στη CND LED ή UV Lamp, πριν την εφαρμογή των προϊόντων επιπρόσθετων νυχιών με gel.

Χαρακτηριστικά

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
UV Gel Categories:
UV Top & Base Coat

Κριτικές

πολυ καλη η βαση του τζελ και για πολλες εφαρμογες!!
ειναι πολυ καλη ποιοτητα τα τζελ της Cnd οπως και ολα της τα προιοντα. Και η βαση για το τζελ ειναι απαραιτητη και πολυ καλη
πολυ καλη η τιμη σε σχεση με την ποιοτητα σας!!! Συγχαρητηρια
καλησπερα ,να ρωτησω αν πολυμεριζεται το brisa bond?____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Brisa Bond χρειάζεται πολυμερισμό για 10 δευτερόλεπτα.
Μπορει το brisa bond να εφαρμοστει σαν βαση στο shellac για μεγαλυτερη διαρκεια;____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Brisa Bond εφαρμόζεται μόνο ως βάση για να προσκολληθεί το υλικό του gel πάνω στο φυσικό νύχι. Αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια του CND Shellac, μπορείτε να κάνετε μια λεπτή ενίσχυση φυσικού νυχιού με gel ή ακρυλικό και να εφαρμόσετε από πάνω το χρώμα.;
Καλταπληκτικη βάση για το gel σας!!! Άριστη η ποιοτητα και η εξυπηρέτηση από την εταιρία σας!!
Write a review

Video