Βάση για gel νυχιών CND Brisa Bond 7.3ml - www.creativegroup.gr

Βάση τζελ BRISA BOND 7.3ml

UV Top & Base Coat, CND NAIL DESIGN
08080
Δεν υπάρχει απόθεμα

Περιγραφή

Βάση για gel νυχιών

Δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς συγκράτησης μεταξύ φυσικού και υλικού επίστρωσης. Πρέπει να πολυμεριστεί στη λάμπα για 10 δευτερόλεπτα. 

...........................................................................................................................................................................

Τι είναι

Συγκολλητικός παράγοντας, που συντελεί στη μόνιμη επικόλληση της επίστρωσης του gel στο φυσικό νύχι.

Τι κάνει

Σχηματίζει ισχυρούς ομοιοπολικούς δεσμούς μεταξύ της επίστρωσης με gel και των φυσικών νυχιών, για την καλύτερη δυνατή επικόλληση.

Γιατί το χρειάζεστε

- Γιατί εμποδίζει το ανασήκωμα.

- Για πιο ανθεκτικά επιπρόσθετα νύχια, που διαρκούν περισσότερο.

 

Οδηγίες χρήσης

- Εξασφαλίστε ότι η επιφάνεια του νυχιού είναι σχολαστικά καθαρή και προετοιμασμένη.

- Βουτήξτε το πινέλο στο μπουκάλι. Πιέστε το πάνω στο στόμιο τοu μπουκαλιού, για να αφαιρέσετε το παραπανήσιο υγρό. Αποφύγετε να ακουμπήσετε το πινέλο στην πετσέτα του τραπεζιού.

- Απλώστε σε 2-3 νύχια. Επαναλάβετε έως ότου καλυφθούν όλα τα νύχια. Η επιφάνεια του νυχιού πρέπει να επικαλυφθεί πλήρως και ομοιόμορφα, ώστε να εξασφαλίσετε τη σωστή συγκόλληση.

- Απλώστε Brisa Bond στην επιφάνεια του νυχιού, έως την περιοχή του επωνυχίου. Αποφύγετε να ακουμπήσετε το δέρμα ή να πλημμυρίσετε την περιοχή του επωνυχίου με το Brisa Bond.

- Αφήστε το Brisa Bond να στεγνώσει πριν την εφαρμογή των προϊόντων επιπρόσθετων νυχιών με gel.

Χαρακτηριστικά

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
UV Gel Categories:
UV Top & Base Coat

Κριτικές

πολυ καλη η βαση του τζελ και για πολλες εφαρμογες!!
ειναι πολυ καλη ποιοτητα τα τζελ της Cnd οπως και ολα της τα προιοντα. Και η βαση για το τζελ ειναι απαραιτητη και πολυ καλη
πολυ καλη η τιμη σε σχεση με την ποιοτητα σας!!! Συγχαρητηρια
καλησπερα ,να ρωτησω αν πολυμεριζεται το brisa bond?____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Brisa Bond χρειάζεται πολυμερισμό για 10 δευτερόλεπτα.
Μπορει το brisa bond να εφαρμοστει σαν βαση στο shellac για μεγαλυτερη διαρκεια;____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Brisa Bond εφαρμόζεται μόνο ως βάση για να προσκολληθεί το υλικό του gel πάνω στο φυσικό νύχι. Αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια του CND Shellac, μπορείτε να κάνετε μια λεπτή ενίσχυση φυσικού νυχιού με gel ή ακρυλικό και να εφαρμόσετε από πάνω το χρώμα.;
Καλταπληκτικη βάση για το gel σας!!! Άριστη η ποιοτητα και η εξυπηρέτηση από την εταιρία σας!!
Write a review

FAQ

Ποια είναι η σωστή προετοιμασία φυσικού νυχιού πριν την εφαρμογή του Brisa Gel;

Κάνετε πρώτα ένα στεγνό μανικιούρ, μετά αφαιρείτε ελαφρά τη λιπαρότητα με ένα buffer, και τέλος τρίβετε την επιφάνεια του φυσικού νυχιού με το Scrubfresh, για να καθαριστεί καλά και να αφυδατωθεί προσωρινά, έτσι ώστε να προσκολληθεί με επιτυχία το υλικό του gel στο φυσικό νύχι.

Γιατί τα νύχια μου με Brisa Gel είναι θαμπά ή έχουν κολλώδη αίσθηση;

Είναι πιθανό να μην πολυμερίστηκαν καλά, επειδή η λάμπα uv που χρησιμοποιείτε δεν έχει αρκετή ισχύ UV, ή ίσως οι λυχνίες της λάμπας σας θέλουν αλλαγή. Άλλη πιθανή αιτία είναι ότι τα χέρια του πελάτη σας δεν ήταν τοποθετημένα σωστά κάτω από τη λάμπα. Ή τέλος, μπορεί το Brisa Gel ή το Brisa Gloss να εφαρμόστηκαν σε πολύ παχιά στρώση.

Γιατί το Brisa Gel ξεφλουδίζει;

Μπορεί να μην πολυμερίστηκε στον απαιτούμενο χρόνο (2 λεπτά), ή οι λυχνίες της λάμπας σας να χρειάζονται αλλαγή. Επίσης, μπορεί να εφαρμόσατε πολύ παχιά στρώση του gel, ή το Brisa Bond να εφαρμόστηκε άνισα στην επιφάνεια του νυχιού.

Γιατί το Brisa Gloss "μαζεύει" από τα πλαϊνά και το ελεύθερο άκρο του νυχιού;

Μπορεί να οφείλεται στο ότι:  α) η στρώση του Brisa Gloss που εφαρμόσατε είναι υπερβολικά λεπτή προς τα πλαϊνά ή το ελεύθερο άκρο του νυχιού,  β) δεν περικλείστηκε η άκρη του νυχιού με Brisa Gloss πριν τον πολυμερισμό,  γ) το Brisa Gloss εφαρμόστηκε σε λεία επιφάνεια, και όχι πάνω στην κολλώδη στρώση του uv gel ή σε λιμαρισμένο υλικό.

Γιατί η στρώση του Brisa Gel ραγίζει ή σπάζει στις άκρες;

Είναι πιθανό να πολυμερίστηκαν περισσότερο ή λιγότερο από 2 λεπτά, που είναι ο απαιτούμενος χρόνος, ή μπορεί να μην περικλείσατε και το ελεύθερο άκρο κατά την εφαρμογή. Επίσης, οι λυχνίες της λάμπας θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 4-5 μήνες (αναλόγως τη χρήση που κάνετε), για να είσαστε σίγουροι πως γίνεται πλήρης πολυμερισμός του υλικού σας.

Τι συμβαίνει και ξεκολλάει το επιπρόσθετο gel από το φυσικό νύχι;

Οι λόγοι που πιθανότατα συμβαίνει αυτό, είναι οι εξής:  α) Λανθασμένο PREP (προετοιμασία φυσικού νυχιού),   β) Ξεχάσατε να εφαρμόσετε Srubfresh ή Brisa Bond πριν την εφαρμογή του gel,  γ) Ίσως δεν αφαιρέθηκε επαρκώς η λιπαρότητα από τα φυσικά νύχια, δ) Η ανεπαρκής κάλυψη με το προϊόν κατά την εφαρμογή, μπορεί να γίνει η αιτία να συρρικνωθεί ελαφρά το gel καθώς πολυμερίζεται, αφήνοντας ακάλυπτα σημεία.

Video

ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100pk - MEDIUM Κάποιος αγόρασε ένα ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100pk - MEDIUM 7 λεπτά πριν
Vinylux color Unearthed #270 - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Vinylux Unearthed #270 7 λεπτά πριν
Βερνίκι νυχιών Vinylux Ripe Guava #248 - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Vinylux Ripe Guava #248 7 λεπτά πριν