Βάση για gel νυχιών CND Brisa Bond 7.3ml - www.creativegroup.gr

Βάση Τζελ Νυχιών BRISA BOND 7.3ml

Top & Base Coat, CND NAIL DESIGN
08080
Σε Απόθεμα
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Βάση για gel νυχιών

Δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς συγκράτησης μεταξύ φυσικού και υλικού επίστρωσης. Πρέπει να πολυμεριστεί στη λάμπα για 10 δευτερόλεπτα. 

...........................................................................................................................................................................

Τι είναι

Συγκολλητικός παράγοντας, που συντελεί στη μόνιμη επικόλληση της επίστρωσης του gel στο φυσικό νύχι.

Τι κάνει

Σχηματίζει ισχυρούς ομοιοπολικούς δεσμούς μεταξύ της επίστρωσης με gel και των φυσικών νυχιών, για την καλύτερη δυνατή επικόλληση.

Γιατί το χρειάζεστε

- Γιατί εμποδίζει το ανασήκωμα.

- Για πιο ανθεκτικά επιπρόσθετα νύχια, που διαρκούν περισσότερο.

 

Οδηγίες χρήσης

- Εξασφαλίστε ότι η επιφάνεια του νυχιού είναι σχολαστικά καθαρή και προετοιμασμένη.

- Βουτήξτε το πινέλο στο μπουκάλι. Πιέστε το πάνω στο στόμιο τοu μπουκαλιού, για να αφαιρέσετε το παραπανήσιο υγρό. Αποφύγετε να ακουμπήσετε το πινέλο στην πετσέτα του τραπεζιού.

- Απλώστε σε 2-3 νύχια. Επαναλάβετε έως ότου καλυφθούν όλα τα νύχια. Η επιφάνεια του νυχιού πρέπει να επικαλυφθεί πλήρως και ομοιόμορφα, ώστε να εξασφαλίσετε τη σωστή συγκόλληση.

- Απλώστε Brisa Bond στην επιφάνεια του νυχιού, έως την περιοχή του επωνυχίου. Αποφύγετε να ακουμπήσετε το δέρμα ή να πλημμυρίσετε την περιοχή του επωνυχίου με το Brisa Bond.

- Πολυμερίστε το Brisa Bond για 10 δευτερόλεπτα στη CND LED ή UV Lamp, πριν την εφαρμογή των προϊόντων επιπρόσθετων νυχιών με gel.

Χαρακτηριστικά

PRODUCT FILTERS

BRAND:
CND NAIL DESIGN
Gel Categories:
Top & Base Coat
Τελευταία Τεμάχια:

Κριτικές

Εχω μια ερώτηση... μπορώ να το πολυμερισω σε αλλη λαμπα uv ή led αλλα οχι της cnd?______ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα προϊόντα της CND πολυμερίζονται πλήρως είτε στη CND LED Lamp, είτε σε επαγγελματική UV (4 λυχνίες, 36watt). Δεν υπάρχει εγγύηση πως ο πολυμερισμός θα είναι επιτυχής σε οποιαδήποτε άλλη λάμπα LED της αγοράς, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε να πολυμερίσετε το Brisa Bond για 10 δευτερόλεπτα.
Ήθελα να ρωτήσω Πριν να περάσουμε τον barisa bond θα περάσουμε και praimer?____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, στο σύστημα Brisa Gel της CND δεν χρησιμοποιείται primer. Θα χρειαστεί απλώς να καθαρίσετε και να αφυδατώσετε προσωρινά την επιφάνεια του φυσικού νυχιού με το ScrubFresh.
πολυ καλη η βαση του τζελ και για πολλες εφαρμογες!!
ειναι πολυ καλη ποιοτητα τα τζελ της Cnd οπως και ολα της τα προιοντα. Και η βαση για το τζελ ειναι απαραιτητη και πολυ καλη
πολυ καλη η τιμη σε σχεση με την ποιοτητα σας!!! Συγχαρητηρια
καλησπερα ,να ρωτησω αν πολυμεριζεται το brisa bond?____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Brisa Bond χρειάζεται πολυμερισμό για 10 δευτερόλεπτα.
Μπορει το brisa bond να εφαρμοστει σαν βαση στο shellac για μεγαλυτερη διαρκεια;____ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Brisa Bond εφαρμόζεται μόνο ως βάση για να προσκολληθεί το υλικό του gel πάνω στο φυσικό νύχι. Αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια του CND Shellac, μπορείτε να κάνετε μια λεπτή ενίσχυση φυσικού νυχιού με gel ή ακρυλικό και να εφαρμόσετε από πάνω το χρώμα.;
Καλταπληκτικη βάση για το gel σας!!! Άριστη η ποιοτητα και η εξυπηρέτηση από την εταιρία σας!!
Write a review
CND Shellac Romantique color - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα SHELLAC - ROMANTIQUE 34 λεπτά πριν
CND Shellac base coat 7.3ml - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα SHELLAC - BASE COAT 7.3ml 34 λεπτά πριν
Αντισηπτικό χεριών Coolblue 207ml - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Αντισηπτικό χεριών COOL BLUE 207ml 34 λεπτά πριν