Ποιες σκιές ταιριάζουν με το χρώμα ματιών σας;

09/26/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Σε ότι αφορά το χρώμα, να σκέφτεστε πάντα ότι τα αντίθετα έλκονται. Να θυμάστε πως τα αντίθετα χρώματα το ένα πάνω στο άλλο, ακυρώνουν το ένα το άλλο. Επίσης, αν τα τοποθετήσετε δίπλα-δίπλα, βοηθάει το ένα το άλλο να ξεχωρίσουν. Είναι μια απλή διαπίστωση, αλλά πολύ σημαντική όταν προσπαθείτε να επιλέξετε το πιο κολακευτικό χρώμα σκιάς ματιών κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ σας. Δείτε παρακάτω τι σας ταιριάζει, ανάλογα με το χρώμα ματιών σας:

Αν έχετε μπλε μάτια: Δεδομένου ότι το πορτοκαλί είναι το αντίθετο χρώμα του μπλε, οποιοδήποτε χρώμα με πορτοκαλί χροιά θα κάνει τα μπλε μάτια να ξεχωρίζουν περισσότερο. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα φλογερό πορτοκαλί σαν του ήλιου όταν δύει — απλώς θα πρέπει να έχει πορτοκαλί τόνους όπως το χρυσό, βερικοκί, ή ροδακινί.

Αν έχετε πράσινα μάτια: Το κόκκινο είναι το αντίθετο χρώμα του πράσινου, το οποίο βέβαια δεν σημαίνει πως χρειάζεται να εφαρμόσετε μια κερασί κόκκινη σκιά ματιών στα βλέφαρά σας. Αλλά θα βοηθήσετε τα πράσινα μάτια σας να φωτίσουν, αν χρησιμοποιήσετε χρώματα που έχουν απαλούς τόνους κόκκινου, όπως τα χρώματα του κρασιού ή τα βαθιά δαμασκηνί

Αν έχετε καφέ μάτια: Το καφέ είναι ένα ουδέτερο χρώμα, οπότε οποιοδήποτε χρώμα σκιάς θα ταιριάζει μια χαρά. Τα χρώματα όμως που θα τα κάνουν να ξεχωρίσουν περισσότερο είναι τα μπλε και τα μωβ

Δείτε παρακάτω τον τροχό των χρωμάτων (color wheel) που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα αντίθετα χρώματα και να επιλέξετε τις σωστές αποχρώσεις που θα αναδείξουν τα μάτια σας:

Τελευταία Post