Weekend pedicure!

03/15/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Επιτέλους Παρασκευή! Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό... ήρθε η στιγμή να "κακομάθουμε" τον εαυτό μας με ένα απολαυστικό και χαλαρωτικό spa pedicure !!! Βεβαιωθείτε πως τα πόδια σας είναι έτοιμα να υποδεχθούν το Σαββατοκύριακο με το σύστημα πεντικιούρ 4 βημάτων της GENA, το "Moroccan Ghassoul".

Βήμα 1: SOAK - Το Moroccan Ghassoul Foot Soak περιέχει εκχύλισμα ροδόνερου και εξαλείφει τους ρύπους, ενώ παράλληλα θρέφει και προστατεύει το δέρμα.

Βήμα 2: SCRUB - Κανένα πεντικιούρ δεν είναι πλήρες χωρίς ένα προϊόν απολέπισης για λεία επιδερμίδα! Περιποιηθείτε τους πελάτες σας με το Moroccan Ghassoul foot scrub, που περιέχει κέλυφος καρυδιού για να απολεπίζει, και λεμόνι με μέντα για να αναζωογονεί το δέρμα!

Βήμα 3: MASK - Για να αναβαθμίσετε εύκολα μια βασική σας υπηρεσία πεντικιούρ, ενσωματώστε τη Moroccan Ghassoul Foot Mask. Απομακρύνει τους ρύπους από το δέρμα, ενώ παράλληλα το αφήνει σούπερ απαλό και ενυδατωμένο!

Βήμα 4: MASSAGE - Κανένα πεντικιούρ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς ένα χαλαρωτικό μασάζ! Χρησιμοποιήστε τη Moroccan Ghassoul massage lotion στους πελάτες σας, για μια τέλεια κατάληξη στη μοναδική εμπειρία ενός Moroccan Pedi!

  

Τελευταία Post