Vinylux nail art tutorial: Stonewash

12/16/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Έχετε ολοκληρώσει όλα τα ψώνια σας για τις διακοπές; Είτε ψάχνετε ακόμα είτε έχετε ήδη παραγγείλει όλα τα δώρα σας online απο το αγαπημενο σας e-shop, έρχεται η ευχάριστη στιγμή του περιτυλίγματος των δώρων. "Ντύνοντας" όλα τα καλούδια σας ώστε να τα κάνετε να φαίνονται ξεχωριστά κάτω από το δέντρο, είναι μια μορφή τέχνης από μόνη της. Το να τυλίγουμε προσεκτικά τα δώρα με πανέμορφα αμπαλάζ και κορδέλες για να μεταφέρουμε σε αυτά το πνέυμα της εορταστικής εποχής, πάντα προσφέρει ένα συναίσθημα ικανοποίησης και μας "γεμίζει", δεν συμφωνείτε;

Φέτος, υπάρχει ένα επιπλέον δώρο που αξίζει να τυλίξετε: τα νύχια σας! Σε αυτό το tutorial, η CND χρησιμοποιεί τις αποχρώσεις βερνικιού μακράς διάρκειας CND Vinylux Black Pool, Cityscape, Denim Patch και Hand Fired, για να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό Stonewash nail design! Δείτε παρακάτω τα βήματα εφαρμογής και αποκτήστε το look!

1.  Ξεκινήστε καθαρίζοντας και κάνοντας ένα προσεκτικό μανικιούρ στα νύχια σας.

2.  Εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις CND Vinylux Black Pool.

3.  Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι του makeup με λίγη ποσότητα CND Vinylux Cityscape, σφουγγίστε το χρώμα πάνω στο νύχι σε ένα τυχαίο μοτίβο. Επαναλάβετε με το CND Vinylux Denim Patch, Black Pool και CND Vinylux Hand Fired.

4.  Τέλος εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND Vinylux Top Coat.

Τελευταία Post