Το καλύτερο πινέλο βερνικιού νυχιών!

02/26/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Όλοι θέλουμε να επιτύχουμε το τέλειο μανικιούρ, και τα σωστά εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε. Το να έχετε ένα βερνίκι νυχιών με εύκολο στη χρήση πινέλο, είναι εξίσου σημαντικό με το να χρησιμοποιείτε top coat, να εφαρμόζετε λαδάκι επωνυχίου και να λιμάρετε τα νύχια σας προς μία κατεύθυνση. Ευτυχώς, η CND έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, συνδυάζοντας παχύτερα και πιο πλατιά πινέλα (τα οποία κάνουν το βερνίκι να εφαρμόζεται πιο εύκολα και δίνουν μια πιο καθαρή όψη στο αποτέλεσμα του βαψίματος), με τις ούτως ή άλλως υπέροχες αποχρώσεις της!

CND Vinylux Long Wear Polish

Το πινέλο του βερνικιού μακράς διάρκειας CND Vinylux είναι αρκετά μακρύ, αλλά επίπεδο και πλατύ, έτσι ώστε να μπορείτε να περνάτε ομοιόμορφες, μακριές πινελιές βερνικιού. Συνδυάστε λοιπόν αυτό με μια φόρμουλα που δεν αφήνει κενά και ραβδώσεις και χρειάζεται μόνο δύο στρώσεις για την ιδανική ποσότητα βερνικιού... και χτυπήσατε διάνα!

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ!

• Εργονομικό, καμπυλωτό πινέλο για αψεγάδιαστη κάλυψη
• Καλύπτει εύκολα ολόκληρο το νύχι
• Ομοιόμορφη & εύκολη εφαρμογή
• Υψηλής ποιότητας Ιταλικός σχεδιασμός

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Write a review
CND Super Shiney 68ml - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Γυαλιστικό νυχιών SUPER SHINEY TOP COAT 68ml 38 λεπτά πριν
Βερνίκι νυχιών Vinylux Cream Puff #108 - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Vinylux Cream Puff #108 38 λεπτά πριν
Βερνίκι νυχιών Vinylux Romantique #142 - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Vinylux Romantique #142 38 λεπτά πριν