Το #1 θρεπτικό προϊόν για νύχια, επωνύχια και ξηρή επιδερμίδα!

09/19/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

 

Αρχικά σχεδιασμένη για να περιποιείται τις οπλές των αλόγων στα show Ιππικής Δεξιοτεχνίας, η Healthy Hoof ήταν η Νο.1 μάρκα περιποίησης ανάμεσα στους εκπαιδευτές αλόγων. Τελικά, η ιππική κοινότητα ανακάλυψε ότι τα αξιόπιστα πρϊόντα που χρησιμοποιούσαν στα πολυβραβευμένα άλογά τους, ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικά στην αποκατάσταση και των δικών τους φθαρμένων νυχιών και επωνυχίων.

Κάπως έτσι, το καλά φυλαγμένο μυστικό για τα νύχια αποκαλύφθηκε και η Healthy Hoof έγινε το επίσημο brand για όσους ταλαιπωρούν τα νύχια στην εργασία τους, αποκτώντας δημοτικότητα μεταξύ των εξειδικευμένων επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, των μουσικών, των αθλητών, των εργαζομένων σε εργοστάσια, σε συνεργεία αυτοκινήτων και πολλών άλλων. 

Η εντατική αυτή θεραπεία πρωτεΐνης νυχιών θρέφει, ενυδατώνει και ενδυναμώνει τα νύχια και τα επωνύχια, ενώ παράλληλα καταπραΰνει το ξηρό δέρμα. Ενισχυμένο με ισχυρά αντι-οξειδωτικάβιταμίνες και έλαια, το σύστημα Healthy Hoof είναι ιδανικό για χέρια και πόδια που εκτίθενται συχνά σε φυσικά στοιχεία και δύσκολες συνθήκες.

Γνωρίστε την απαλότητα με την παγκοσμίου φήμης Healthy Hoof, και ζήστε μια απαράμιλλη εμπειρία περιποίησης για τα νύχια & επωνύχια, τα χέρια και τα πόδια!

 

Τελευταία Post