Tips & συμβουλές για εφαρμογές με Control Gel

02/18/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Tip #1

Η χρήση του ibd Control Gel σας γλυτώνει χρόνο αλλά και χρήμα! Η εκπαιδευτική μας ομάδα ανακάλυψε πως χρειάζεται 30 λεπτά για ένα full set τεχνητών νυχιών με απλή επίστρωση (60 λεπτά για γαλλικό μανικιούρ), και πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κάθε σωληνάριο για 25-30 full set τεχνητών νυχιών. Δεν είναι απίστευτο?!

Tip #2

Το ibd Control Gel μπορεί να αναμιχθεί με χοντροκομμένο glitter, ώστε η λάμψη να περικλείεται μέσα στα νύχια. Αναμίξτε το Clear Control Gel με glitter, μετά εφαρμόστε μια λεπτή στρώση και πολυμερίστε για 30 δευτερόλεπτα. Συνεχίστε με άλλη μία στρώση Clear Control Gel από πάνω, για να προστατέψετε και να περικλείσετε τη λάμψη της πρώτης στρώσης.

Tip #3

Διαλέξτε την ιδανική απόχρωση τζελ νυχιών. Το ibd Control Gel διατίθεται σε μια ποικιλία αποχρώσεων: Clear, Cool pink, Warm pink, Natural, White και Intense white. Μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική ανάλογα με το γούστο ή τον τύπο γυναίκας, ή να διαλέξετε ποιο θα συμπληρώνει ή θα τονίζει το δερματικό τόνο σας (θερμός, ουδέτερος ή ψυχρός).

Και φυσικά πριν κλείσουμε, η πιο σημαντική συμβουλή από όλες: Ελέγξτε εσείς το τζελ, μην αφήνετε το τζελ να σας ελέγξει. Δημιουργήστε το αγαπημένο σας σχήμα νυχιών χρησιμοποιώντας ibd Control Gel!

Τελευταία Post