Θεραπείες νυχιών on-the-go!

11/25/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

 

CND SOLAROIL και CND RESCUERXX Care Pens - φροντίστε και επιδιορθώστε τα νύχια και τα επωνύχιά σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε!

Το πρώτο, μια "μόδα" στην περιποίηση νυχιών, που λατρεύουν οι επαγγελματίες αλλά και οι πελάτες τους, εδώ και πάνω από 30 χρόνια τώρα!

Και το δεύτερο, μια εξαιρετικά αποτελεσματική νέα θεραπεία που επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα νύχια με τη δύναμη της κερατίνης και του ενυδατικού ελαιου jojoba. 

Η CND πλέον προσφέρει δύο από τις αγαπημένες επαγγελματικές θεραπείες περιποίησης νυχιών της αγοράς σε ένα μοναδικό, εύκολο στη χρήση στυλό on-the-go, για απόλυτα ελεγχόμενη και αποτελεσματική εφαρμογή. Οι συσκευασίες αυτές είναι πολύ πρακτικές και πιάνουν πολύ λίγο χώρο στην τσάντα σας, έτσι ώστε να τις έχετε μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε και να αποτελούν το must-have προϊόν περιποίησης για τις καλοκαιρινές διακοπές!

Το CND SolarOil και το CND RescueRXX έχουν συστατικά που βοηθούν στην επιδιόρθωση, την ενυδάτωση και τη βαθιά περιποίηση, για νύχια που θα διατηρούνται ανθεκτικά και όμορφα! 

Οδηγίες χρήσης: Να αποθηκεύεται όρθιο, σε κάθετη θέση. Εφαρμόστε καθημερινά πάνω και γύρω από τα νύχια, και κάνετε μασάζ έως και το περιβάλλον δέρμα.

 

Τελευταία Post