Θεραπείες αποτρίχωσης Clean+Easy

06/22/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η χρήση προϊόντων περιποίησης για πριν και μετά την αποτρίχωση είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσετε μια απόλυτα επιτυχημένη και χαλαρωτική υπηρεσία αποτρίχωσης!

Οι θεραπείες της Clean+Easy για πριν την αποτρίχωση έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίσουν, να περιποιηθούν και να προετοιμάσουν το δέρμα:

- Cleanse Pre-wax Cleanser: αποτελεί το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα για μια αποτελεσματική αποτρίχωση. Αυτό το αντισηπτικό καθαριστικό απομακρύνει τα ίχνη της φυσικής λιπαρότητας, της εφίδρωσης και των βακτηριδίων, με τη χρήση χλωριούχου βενζαλκόνιου (Benzalkonium Chloride). Είναι κατάλληλο ως γενικό αντισηπτικό για piercing, ηλεκτρόλυση και πριν την αποτρίχωση.

- Numb Anesthetic Solution: λοσιόν με βενζοκαϊνη, σχεδιασμένη ειδικά για χρήση πριν από την αποτρίχωση σε πρόσωπο και bikini, με σκοπό να μουδιάσει και να αναισθητοποιήσει ελαφρά την περιοχή που θα αποτριχωθεί. Περιέχει Χαμομήλι, Ylang Ylang και καταπραϋντική Λεβάντα.

- Clean-Up Surface Cleanser: καθαριστικό επιφανειών αποτρίχωσης, που αποστειρώνει και καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια με πολύ εύκολο και πρακτικό τρόπο. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, δεν αφήνει αποτύπωμα και είναι εξαιρετικό για μικρές και μεγάλες επιφάνειες. Χρησιμοποιείται επίσης και για τον καθαρισμό της συσκευής αποτρίχωσης.

 

Οι θεραπείες της Clean+Easy για την περιποίηση μετά την αποτρίχωση φροντίζουν εντατικά, καταπραΰνουν και ενυδατώνουν το δέρμα, έτσι ώστε οι πελάτες να αισθάνονται άνετα και τα αποτελέσματα να είναι άψογα:

- Remove After wax Remover: καθαριστικό για μετά την αποτρίχωση. Είναι ένα πλούσιο μαλακτικό προϊόν κατασκευασμένο με λάδι σπόρου του σιταριού, για να απομακρύνει κάθε ίχνος κεριού που παραμένει στο δέρμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των κεφαλών της ρολέτας και της κεριέρας. Είναι αποτελεσματικό με όλους τους τύπους κεριού.

- Soothe Aloe Vera Gel: τζελ αλόης με αλλαντοΐνη, που δροσίζει άμεσα και ανακουφίζει το δέρμα. Διαθέτει αναζωογονητικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

- Restore Dermal Therapy Lotion: λοσιόν με αλλαντοΐνη. Αποκαθιστά την υγρασία και περιποιείται το δέρμα μετά την απομάκρυνση των τριχών, ενω΄μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά από τη θεραπεία παραφίνης. Περιέχει αλλαντοΐνη, αλόη βέρα, σκουαλένιο και shea butter για να απαλύνει, να θεραπεύει και να προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς, ερυθρότητα και άλλα δευτερεύοντα δερματικά προβλήματα.

 

 

Βερνίκι νυχιών Vinylux Pink Bikini #134 - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Vinylux Pink Bikini #134 30 λεπτά πριν
Βερνίκι νυχιών Vinylux Mauve Maverick #206 - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Vinylux Mauve Maverick #206 30 λεπτά πριν
Βερνίκι νυχιών Vinylux Cashmere Wrap #259 - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Vinylux Cashmere Wrap #259 30 λεπτά πριν