Τα πλεονεκτήματα του στεγνού μανικιούρ

01/22/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Αν πάτε σε κάποιο κατάστημα ή επαγγελματία για να φτιάξετε τα νύχια σας, αφού επιλέξετε την απόχρωση νυχιών που θέλετε να τα βάψετε, συνήθως το πρώτο πράγμα που θα κάνουν οι περισσότεροι είναι να τοποθετήσουν μπροστά σας ένα μπολ με ζεστό νερό για να βυθίσετε τα δάκτυλα και να μουλιάσετε τα νύχια σας. Έτσι, μπορεί η ιδέα ενός “στεγνού μανικιούρ” να σας ακούγεται ξένη – αλλά θα μπορούσε να είναι το κλειδί για ένα μακρόχρονο μανικιούρ.

Πολλοί manicure experts είναι φαν αυτού του είδους μανικιούρ, γιατί επιτρέπει στο ημιμόνιμο μανικιούρ ή στο gel να προσκολληθεί σωστά στο νύχι, ελαχιστοποιώντας κατά πολύ την ανασήκωση του υλικού. Το μούλιασμα των νυχιών προορίζεται κυρίως για να μαλακώνει τα πετσάκια, αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει κανένα νόημα σε αυτή την πρακτική.

Εκτός από τις προφανείς επιπτώσεις που έχει το νερό στα νύχια, το νερό έχει επίσης τη δυνατότητα να φιλοξενεί επιβλαβή βακτήρια και να προκαλεί λοιμώξεις - όχι ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε!

Αυτό ομως που κάνει όλη τη διαφορά για εμάς, είναι σίγουρα το γεγονός ότι τα μανικιούρ διαρκούν περισσότερο! Τα νύχια που έχουν μουλιάσει σε νερό και έχουν περισσότερη υγρασία, δεν απορροφούν τα προϊόντα νυχιών το ίδιο καλά, κάθιστώντας τα έτσι λιγότερο αποτελεσματικά και πιο επιρρεπή στο ξεφλούδισμα, την ανασήκωση και το ράγισμα.

Εάν θέλετε να παρατείνετε τη ζωή του μανικιούρ σας (και ποιος δε θελει!), τότε φροντίστε να ζητήσετε ένα στεγνό μανικιούρ την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε έναν επαγγελματία!

Τελευταία Post