Πώς να αφαιρέσετε σωστά το acrygel

03/03/2020
Creative Group

Το acrygel είναι ένα σύστημα προϊόντων για τη δημιουργία τεχνητών νυχιών, που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια και έχει μεγάλη ζήτηση λόγω του ότι προσφέρει μια πολύ εύκολη εφαρμογή και η χρήση του είναι κάτι ανάμεσα στο τζελ και το ακρυλικό. Όπως κάθε ανάλογο προϊόν για ενίσχυση του φυσικού νυχιού ή για επιμήκυνση (κτίσιμο σε φόρμα ή σε τιπ), η αφαίρεσή του είναι πιο δύσκολη από το ημιμόνιμο βερνίκι, μιας και ο σκοπός του είναι ακριβώς αυτός: να έχει δηλαδή ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή από οποιοδήποτε άλλο προϊόν νυχιών.

Αφαίρεση με τροχό 

Ξεκινάμε να αφαιρούμε την κύρια ποσότητα του acrygel με τον τροχό. Το Carbide bit επειδή είναι σκληρό μέταλλο, δεν φθείρεται εύκολα και μπορεί να αφαιρέσει μεγάλη ποσότητα υλικού. Όσο  πλησιάζετε στο φυσικό νύχι, καλό είναι να αλλάξετε το τροχολιθάκι σε κάτι πιο μαλακό, προκειμένου να κάνετε πιο ήπια αφαίρεση και να μην τραυματίσετε την επιφάνεια του νυχιού. Όταν έχετε αφαιρέσει σχεδόν όλο το υλικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λίμα νυχιών για τυχόν υπολείμματα. 

Αφαίρεση με λίμα, pusher και καθαρό ασετόν 

Αν και δεν προτείνεται ως βασική μέθοδος αφαίρεσης υλικού τεχνητών νυχιών αλλά ως μέθοδος "έκτακτης ανάγκης", σε περίπτωση που είσαστε διακοπές ή κάπου που δεν έχετε πρόσβαση σε ένα nail studio, μπορείτε να αφαιρέσετε το υλικό μόνες σας με λίμα, pusher, ασετόν CND Nourishing Remover... και αρκετή υπομονή!

Αρχικά λιμάρετε το υλικό, ώσπου να αφαιρέσετε αρκετή ποσότητα. Στη συνέχεια μπορείτε να τυλίξετε τα δάχτυλα με βαμβάκι εμποτισμένο με Nourishing Remover και αλουμινόχαρτο. Αφήστε 5 λεπτά (όχι παραπάνω) και δοκιμάστε να αφαιρέσετε λίγη από την στρώση υλικού με το pusher. Επαναλάβετε με το ασετόν και τέλος αφαιρέστε τα τελευταία υπολείμματα με λίμα.

Σε κάθε περίπτωση, συστήνουμε να προτιμάτε την αφαίρεση από κάποιον επαγγελματία, καθώς η λανθασμένη αφαίρεση των προϊόντων τεχνητών νυχιών μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στα φυσικά σας νύχια.

Τελευταία Post