Solar Oil, το "θαυματουργό" λαδάκι της CND!

01/03/2023
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα επωνύχια παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική υγεία των νυχιών. Λειτουργώντας ως ρυθμιστικός παράγοντας, τα επωνύχια είναι υπεύθυνα για την απομάκρυνση των βακτηρίων και των ρύπων από την κοίτη των νυχιών. Είναι σκληρή δουλειά, πράγμα που σημαίνει ότι τα επωνύχια μπορεί συχνά να χτυπηθούν ή να αφυδατωθούν, και με τη σειρά τους έτσι να προκαλέσουν προβλήματα στα νύχια.

Εάν ανησυχείτε για την κατάσταση των νυχιών σας, οι καταναλωτές προϊόντων νυχιών ισχυρίζονται ότι ένα από τα λαδάκια επωνυχίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ανά τον κόσμο, είναι ένα «θαύμα». Ένας εκπρόσωπος του δημοφιλούς brand επαγγελματικών βερνικιών νυχιών CND επιβεβαίωσε ότι αυτό είναι το Solar Oil, ένα λάδι επωνυχίων με βιταμίνη Ε και έλαιο jojoba, που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα ελαίου επωνυχίων. Μάλιστα σημείωσε πως το λαδάκι αυτό συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών κορυφαίων ελαίων επωνυχίων με την υψηλότερη βαθμολογία παγκοσμίως. Εκτός από τα χαρακτηριστικά ενυδατικά συστατικά του, το Solar Oil περιέχει επίσης έλαιο από σπόρους γλυκού αμυγδάλου, για να μαλακώσει και να περιποιηθεί τα ξηρά σημεία. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρειάζεται καθημερινή εφαρμογή.

Οι καταναλωτές που το αγόρασαν ισχυρίζονται πως είναι "απίστευτο", και κάποιος μάλιστα σχολίασε, "Τα χέρια μου δεν μοιάζουν καν με τα δικά μου. Τα υπερβολικά πετσάκια γύρω από τα νύχια μου έχουν εντελώς εξαφανιστεί, όπως και οι παρανυχίδες και το σκασμένο δέρμα... Και μόνο για αυτόν το λόγο, θα έδινα στο Solar Oil όσο το δυνατόν περισσότερα αστέρια."

Στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες του Solar Oil έγραψαν ότι το λαδάκι αυτό ήταν πάρα πολύ επιτυχημένο στην αποκατάσταση της υγείας των επωνυχίων τους. "Τα νύχια μου ήταν ξηρά και εύθραυστα, οπότε θα κατέληγα με ένα σπάσιμο και μετά θα έπρεπε να τα κόψω πάλι όλα, για να έχουν το ίδιο μήκος. Με αυτό το λαδάκι έχουν τελειώσει όλα αυτά," έγραψε ένας αγοραστής. "Τώρα πρέπει να κόβω τα νύχια μου, γιατί φαίνεται να μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Δεν έχω σπασμένα νύχια από την ημέρα που άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό το λαδάκι επωνυχίων."

Ένας άλλος καταναλωτής έγραψε πως, μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης, τα νύχια του "ποτέ δεν είχαν υπάρξει τόσο γερά και υγιή," ενώ παράλληλα σημείωσε πως τώρα "ούτε καν σκέφτεται αν τα νύχια της θα ραγίσουν, σπάσουν ή ξεφλουδίσουν. Πρέπει να τα λιμάρω συχνά, έτσι ώστε να τα "αποθαρρύνω" από το να μακραίνουν πολύ και γρήγορα."

Μη χάνετε άλλο χρόνο και προμηθευτείτε ένα μπουκαλάκι από αυτό το λαδάκι επωνυχίου τώρα!! 

 

Τελευταία Post