Οι κανόνες για σωστή αφαίρεση Soak-Off προϊόντων

02/19/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Δεν έχουν χρόνο οι πελάτες σας να αφαιρέσουν το Shellac τους; Στείλτε τους στο σπίτι με το CND Offly Fast Remover και τους παρακάτω κανόνες για ασφαλή αφαίρεση!

 

1. Δεν επιτρέπεται το τράβηγμα!

Βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας γνωρίζουν πως, εάν δεν μπορούν να έρθουν στο χώρο σας για να τους αφαιρέσετε εσείς το CND Shellac, με το να το τραβήξουν ή να το ξεφλουδίσουν το μόνο που θα κάνουν είναι να βλάψουν τα νύχια τους. Αντ 'αυτού, σιγουρευτείτε πως τυλίγουν τα νύχια τους με foil wraps εμποτισμένα με CND Offly Fast Replenishing Remover για 8 λεπτά, ή μέχρι το Shellac να αφαιρεθεί από το νύχι αβίαστα. 

2. Χρειάζεται υπομονή

Μόλις το CND Shellac είναι έτοιμο να αποκολληθεί από το νύχι, πείτε στους πελάτες σας να περιστρέψουν τα foils καθώς τα αφαιρούν, για να "αρπάξουν" όλα τα εναπομείναντα κομματάκια υλικού που έχουν μαλακώσει. Αν έχει παραμείνει κάποιο υπόλειμμα υλικού πάνω στο νύχι, μπορούν να το σπρώξουν για να αφαιρεθεί με ένα ξυλάκι του μανικιούρ ή να το τυλίξουν ξανά για λίγα επιπλέον λεπτά. 

3. Μην ξεχνάτε την ενυδάτωση

Η σωστή αφαίρεση ολοκληρώνεται με την εφαρμογή του CND Solar Oil, για να ενυδατωθούν τα επωνύχια και τα νύχια. Προτείνετέ τους να το εφαρμόζουν 1 ή και 2 φορές την ημέρα, για να διατηρήσουν τα νύχια τους στην ιδανική κατάσταση μέχρι να σας επισκεφθούν ξανά για το επόμενο ραντεβού τους! 

Τελευταία Post