Shellac holiday nail design "Sparkling Champagne"

11/23/2021
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Ολοκαίνουργιο εορταστικό σχέδιο νυχιών με την ονομασία Sparkling Champagne, με αποχρώσεις από τη νέα holiday συλλογή βερνικιών νυχιών "Party Ready" της CND για τις γιορτές του 2021!

Δείτε πώς μπορείτε να το φτιάξετε κι εσείς:

  1. Κάνετε προετοιμασία (P.E.P.) στο φυσικό νύχι.
  2. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND SHELLAC Base Coat. Πολυμερίστε για 10" στη CND LED Lamp με το κουμπί 1.
  3. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND SHELLAC High Waisted Jeans στην αριστερή πλευρά του νυχιού, καλύπτοντας το 1/3 του νυχιού. Μην πολυμερίσετε.
  4. Επαναλάβετε το βήμα 3 στο κέντρο του νυχιού με το CND SHELLAC Signature Lipstick, "σβήνοντας" απαλά το χρώμα μέσα στο High Waisted Jeans. Καθαρίστε το πινέλο, πριν το τοποθετήσετε ξανά στο μπουκαλάκι.
  5. Εφαρμόστε μια τρίτη λωρίδα στη δεξιά πλευρά του νυχιού με το CND SHELLAC White Button Down, "σβήνοντας" το χρώμα μέσα στο Signature Lipstick. Καθαρίστε το πινέλο, πριν το τοποθετήσετε ξανά στο μπουκαλάκι. Πολυμερίστε πατώντας το κουμπί 2S.
  6. Επαναλάβετε τα βήματα 3-5 και "σβήστε" τα χρώματα όσο χρειάζεται, ώστε να πετύχετε επιπλέον κάλυψη. Πολυμερίστε πατώντας το κουμπί 2S.
  7. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση CND SHELLAC Top Coat. Πολυμερίστε πατώντας το κουμπί 3.
  8. Εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση Top Coat. Μην πολυμερίσετε.
  9. "Πασπαλίστε" τα διακοσμητικά Swarovski CrystalPixies™ Cute Mood πάνω στην μη πολυμερισμένη στρώση του Top Coat. Πολυμερίστε με το κουμπί 3.
  10. Καθαρίστε το νύχι με ένα σφουγγαράκι του μακιγιάζ εμποτισμένο με καθαρό οινόπνευμα 99%.

 

Τελευταία Post