FAQ: Αποτρίχωση Roll-on

05/21/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Q: Ποια ειναι τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με κερί roll-on;

A: Η εφαρμογή γίνεται γρήγορα, καθαρά και αποτελεσματικά. Επειδή η κεφαλή αποτρίχωσης (roller head) εναποθέτει στο δέρμα μια προ-υπολογισμένη ποσότητα κεριού κάθε φορά, γλυτώνετε χρόνο και κόπο από το να εφαρμόζετε το κερί με μια σπάτουλα και να στάζει κερί πάνω στις επιφάνειες. Η αποτρίχωση με τη μέθοδο roll-on είναι επίσης πιο υγιεινή, καθώς το κερί δεν εκτίθεται σε αερομεταφερόμενη σκόνη, τρίχες και βακτήρια.

Q: Τί πρέπει να προσέχω κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης με κερί;

A: 1. Μην κάνετε αποτρίχωση σε ερεθισμένο ή ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα, ή σε δέρμα με σημάδια, τραυματισμούς, καψίματα ή άλλα δερματικά προβλήματα. 2. Να αποφεύγετε το φως του ηλίου και τις ακτίνες UVA, για 24 ώρες μετά την αποτρίχωση. 3. Να θερμαίνετε το κερί αποτρίχωσης μόνο στο αρχικό του δοχείο. 4. Βεβαιωθείτε πως πριν την εφαρμογή το δέρμα είναι απολύτως καθαρό και στεγνό.

Q: Μπορεί να αποτρίχωση να προκαλέσει οίδημα, τρίχες που μεγαλώνουν κάτω από το δέρμα ή ερεθισμό;

Α: Εάν η αποτρίχωση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας κακή τεχνική, οι τρίχες μπορούν να σπάσουν και να προκαλέσουν ερεθισμό ή να αρχίσουν να μεγαλώνουν κάτω από το δέρμα. Η clean+easy® προσφέρει μια πλήρη σειρά από επαγγελματικές θεραπείες αποτρίχωσης, οι οποίες προετοιμάζουν το δέρμα για την αποτρίχωση και το καταπραΰνουν μετά την αποτρίχωση, ανακουφίζοντας κάθε είδους δυσφορία ή ερεθισμό. Επίσης, η φόρμουλα του sensitive wax περιέχει Χαμομήλι και Αζουλένιο, που ηρεμούν και απαλύνουν το δέρμα ώστε να μην δημιουργείται ερυθρότητα και ερεθισμός. 

Q: Γιατί το κερί δεν κολλάει πάνω στις ταινίες ή το ρολό αποτρίχωσης;

A: 1. Είναι πιθανό να μην έχει καθαριστεί καλά η περιοχή του δέρματος που θα αποτριχωθεί, και να έχει μείνει πάνω του υγρασία και λιπαρότητα. 2. Να προσέχετε πάντα να θερμαίνεται σωστά το κερί, γιατί αν είναι πιο κρύο απ'όσο πρέπει, τότε δεν θα επικολληθεί καλά η ταινία αποτρίχωσης στο κερί. 3. Το κερί θα πρέπει να περνιέται σε λεπτή στρώση. Δεν χρειάζεται να περνάτε τη ρολέτα πολλές φορές στο ίδιο σημείο.

Q: Γιατί δεν αφαιρούνται οι τρίχες μόλις κάνω αποτρίχωση με κερί;

A: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό: 1. Οι τρίχες δεν ήταν αρκετά μακριές. 2. Η ταινία της αποτρίχωσης μπορεί να τραβήχτηκε πολύ αργά ή προς την λάθος κατεύθυνση. 3. Το δέρμα δεν ήταν σωστά προετοιμασμένο και είχε λιπαρότητα ή κατάλοιπα μακιγιάζ, κρέμας κλπ. 4. Εφαρμόστηκε μεγάλη ποσότητα κεριού.

Q: Το κερί δεν βγαίνει ομοιόμορφα από την ρολέτα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

A: Αυτό το πρόβλημα προκύπτει όταν το κερί είναι κρύο. Αν δεν έχει θερμανθεί στην κατάλληλη θερμοκρασία, το κερί θα είναι κολλώδες και ινώδες όταν το εφαρμόζετε με τη ρολέτα. Θα καταλάβετε πως το κερί είναι έτοιμο προς χρήση, αν εμφανιστούν φυσαλίδες στο πάνω μέρος της ρολέτας όταν την αναποδογυρίσετε. Επίσης, φροντίστε να μην φυσάει κρύος αέρας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του κεριού, γιατί αν η θερμοκρασία του δωματίου είναι πολύ κρύα, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση του κεριού.

Τελευταία Post