Προετοιμασία φυσικού νυχιού με Nail Prep

09/03/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Nail Prep από την ibd Beauty

Ένα εξαιρετικό προϊόν για την προετοιμασία του φυσικού νυχιού πριν από υπηρεσίες gel, ακρυλικού, gel polish ή απλού μανικιούρ και πεντικιούρ.

ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΚΟ: περιέχει κλοτριμαζόλη που είναι αντιμυκητιακή.

ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ: χρησιμοποιείται για καθαρισμό της επιφάνειας του φυσικού νυχιού και για την απολύμανση χεριών και εργαλείων, πριν ή κατά τη διάρκεια μιας υπηρεσίας νυχιών.

ΧΡΗΣΗ: Εκτός από προϊόν προετοιμασίας του φυσικού νυχιού, χρησιμοποιείται και για την απολύμανση χεριών και εργαλείων πριν ή κατά την διάρκεια μιας υπηρεσίας, όπως και για τον καθαρισμό της επιφάνειας εργασίας αλλά και των λιμών.

PRO TIP: Το Nail Prep δεν είναι μόνο μια ταχείας δράσης αντιμυκητιακή και αντιβακτηριακή φόρμουλα, αλλά είναι επίσης χρήσιμο α) για την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών από τα πόδια πριν από το πεντικιούρ και β) για την απολύμανση του τραπεζιού όπου παρέχονται οι υπηρεσίες νυχιών και των εργαλείων νυχιών.

 

 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Write a review
Υγρό κτισίματος νυχιών CND Retention 236ml - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Υγρό Ακρυλικού Νυχιών CND RETENTION+ LIQUID 236ml 1 λεπτά πριν
Primer για ακρυλικά νύχια CND Nail Prime - www.creativegroup.gr Κάποιος αγόρασε ένα Υγρό επικόλλησης νυχιών CND NAIL PRIME 15ml (primer) 1 λεπτά πριν