Outline Glitter nail art

12/29/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

To Glitter έχει γίνει τάση από τότε που έκαναν την εμφάνισή τους στο Rodarte Show του NYFW εκείνα τα υπέροχα glitter cuticle nails! Από τότε έχουμε εμμονή με το πώς να αποκτήσουμε το καλύτερο glitter nail art και αναρωτιώμαστε: το glitter είναι καλύτερο από το shimmer; Τα glitter nail trends έχουν αρχίσει να αυξάνονται τα τελευταία 2 χρόνια και αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα έχει να κάνει με την glam ζωή: πρόκειται για το Outline Glitter. Αυτή η τάση χρησιμοποιεί τέλεια τοποθετημένο glitter πάνω σε όμορφα περιποιημένα νύχια, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα περίγραμμα γύρω από την επιφάνεια όλου του νυχιού.

Αυτή είναι μια φρέσκια εκδοχή των glitter nails, που μας κάνει να ελπίζουμε στο μέλλον του nail art! Είναι ιδανική για όσους θέλουν ένα μίνιμαλ μανικιούρ, ή για όσους θέλουν απλώς να διακοσμήσουν ένα ή δύο νύχια.

Για να δημιουργήσετε ένα παρόμοιο look:

  1. Ξεκινήστε την εφαρμογή σε καθαρά, περιποιημένα νύχια – στο μήκος της επιλογής σας (αν και πιστεύουμε πως ταιριάζει περισσότερο σε κοντά νύχια!)
  2. Εφαρμόστε μια διάφανη βάση ή ένα διαφανές βερνίκι νυχιών και αφήστε να στεγνώσει.
  3. Επιλέξτε ένα glitter τόσο μεγάλο, ώστε να μπορέσετε να το τοποθετήσετε στο νύχι μόνο του ξεχωριστά. Χρησιμοποιήστε ένα τσιμπηδάκι φρυδιών ή ένα dotting tool για να πιάσετε κάθε κομμάτι glitter, και τοποθετήστε το κατά μήκος του περιγράμματος της επιφάνειας του νυχιού.
  4. Εφαρμόστε ένα γυαλιστικό top coat για να σφραγίσετε το σχέδιο.

Τελευταία Post