Μεταμορφώστε τα νύχια με ραβδώσεις

10/26/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι καθώς μεγαλώνουμε, εμφανίζονται ραβδώσεις στην επιφάνεια των νυχιών. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι η μήτρα του νυχιού δεν παράγει πάντα αρκετά κύτταρα και ορισμένες περιοχές του νυχιού επιβραδύνουν την παραγωγή τους. Αυτό οδηγεί στο να δημιουργούνται ρηχά αυλάκια κάτω από την επιφάνεια.

Είναι λάθος να εξομαλύνουμε τις ραβδώσεις με τη λίμα νυχιών ή το buffer, γιατί αυτό μειώνει, λεπταίνει και εξασθενεί την επιφάνεια του νυχιού. Ανεξάρτητα από το πώς σχηματίζονται οι ραβδώσεις, η ουσία είναι πως θέλουμε να ξέρουμε πώς να τις κάνουμε να εξαφανιστούν!

Ένας καλός τρόπος για να καλύψουμε τις ραβδώσεις είναι να χρησιμοποιούμε ένα ειδικό base coat, που ονομάζεται ridge filler (γεμίζει τις ραβδώσεις). Αυτές οι βάσεις είναι ημι-διαφανείς ή αδιαφανείς και έχουν μια πυκνότερη σύσταση, έτσι ώστε το υγρό να συγκεντρώνεται στα χαμηλότερα επίπεδα των ραβδώσεων.

Μία καλή λύση για τις γυναίκες με μικρές ατέλειες ή ραβδώσεις στα νύχια, είναι η χρήση του CND™ RIDGEFX™ Nail Surface Enhancer. Είναι μια βάση που ενισχύει την επιφάνεια και βελτιώνει την εμφάνιση των ραβδώσεων. Βοηθά στην αποφυγή της χρώσης (λεκιάσματος) από τα σκούρα χρώματα νυχιών, εξομαλύνει τις επιφανειακές ατέλειες και είναι επίσης εξαιρετική για τα νύχια των ποδιών! Θα δείτε τα αποτελέσματα από την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε. 

Τελευταία Post