Metallic Glitter Fade

03/21/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ένα εφέ νυχιών με glitter που σταδιακά "σβήνει", χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη σειρά αυθεντικού ημιμόνιμου βερνικιού νυχιών CND Shellac:

1. Αφού εφαρμόσετε μια λεπτή στρώση CND Shellac Base Coat και την πολυμερίσετε στη CND LED Lamp για 10 δευτερόλεπτα (κουμπί 1), εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις από το CND Shellac Black Pool. Πολυμερίστε την κάθε στρώση για 1 λεπτό (κουμπί 2S) στη CND LED Lamp 

2. Βουτήξτε την άκρη από το οβάλ πινέλο νυχιών για τζελ, αφού το έχετε εμποτίσει ελαφρά με καθαρό οινόπνευμα 95%, μέσα στη σκόνη glitter και περάστε στο 1/3 του νυχιού, ξεκινώντας από την περιοχή του επωνυχίου.

3. Βουτήξτε την άκρη του πινέλου στο δεύτερο χρώμα glitter που έχετε επιλέξει και εφαρμόστε το ελαφρά κάτω από το πρώτο χρώμα glitter, "συγχωνεύοντας" τα δύο χρώματα μαζί.

4. Εφαρμόστε το τρίτο χρώμα glitter της επιλογής σας, αναμιγνύοντας όλα τα glitter χρώματα ώστε να μην υπάρχει κάποια καθορισμένη γραμμή όπου να τελειώνει το ένα χρώμα και ξεκινάει το άλλο.

5. Εφαρμόστε μία λεπτή στρώση από το CND Shellac Top Coat της επιλογής σας και πολυμερίστε για 1 λεπτό (κουμπί 3) στη CND LED Lamp.

6. Σκουπίστε την κολλώδη επίστρωση με καθαρό οινόπνευμα 95%.

Black and gold! #shellac #realnails #glitter #accentnailShellac with Glitter Fade

Τελευταία Post