Μάθημα μακιγιάζ #1: Επιλέξτε τα καλύτερα πινέλα

11/04/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μάθημα μακιγιάζ No. 1: Ξοδέψτε λίγο παραπάνω για τα εργαλεία σας

Στις περισσότερες επαγγελματικές σχολές μακιγιάζ ανά τον κόσμο, το πρώτο μάθημα ξεκινάει παρουσιάζοντας στους σπουδαστές τα απαραίτητα εργαλεία ενός επαγγελματία make-up artist. Για έναν έμπειρο make-up artist, τα εργαλεία και τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιεί, είναι το ίδιο σημαντικά με τις δεξιότητες που διαθέτει στο μακιγιάζ.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε μέτρια πινέλα του μακιγιάζ, μέτρια προϊόντα και διαθέτετε ικανότητες που σας κατατάσσουν στον μέσο όρο. Απλά βελτιώνοντας την ποιότητα των πινέλων σας και χρησιμοποιώντας πλουσιότερα σε χρωστικές προϊόντα, η εφαρμογή θα γίνει αμέσως καλύτερη, ακόμη και χωρίς να έχει βελτιωθεί η τεχνική σας! Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας σαν επαγγελματίας, τότε κάντε αυτό που κάνουν οι επαγγελματίες: Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα πινέλα για τις εφαρμογές σας!

Εδώ είναι τα 8 βασικά πινέλα που χρειάζεστε:

1. Foundation brush
2. Concealer brush
3. Powder brush
4. Blush brush
5. Blending brush
6. Flat eyeshadow brush
7. Angle liner brush
8. Lip brush

Μόλις έχετε τα εργαλεία σας, πρέπει να ξέρετε πώς να τα κρατήσετε. Το σημείο στη λαβή από το οποίο κρατάτε ένα πινέλο, επηρεάζει άμεσα τον έλεγχό σας. Όσο πιο κοντά είναι τα δάχτυλά σας στο ασημί κομμάτι της λαβής κάτω από την κεφαλή του πινέλου, τόσο περισσότερη πίεση ασκείτε στο πινέλο, και το αντίστροφο. Σε γενικές γραμμές, εάν θέλετε να εφαρμόσετε ομοιόμορφα το χρώμα, τοποθετήστε τα δάχτυλά σας στο κέντρο της λαβής του πινέλου. Μια άλλη συμβουλή: Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε ένα fluffy πινέλο σε flat, τυλίγοντας το χέρι σας γύρω από τις τρίχες και κάνοντάς τις επίπεδες.

Τελευταία Post