Μάθημα μακιγιάζ #5: Αποκτήστε τα χείλη της Angelina Jolie χωρίς ενέσεις!

02/04/2020
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά υπάρχει ένα ιδανικό σχήμα χειλιών. Απ' ό,τι φαίνεται, τα χείλια σας είναι πιο ισορροπημένα όταν το άνω και το κάτω χείλος έχουν ίσο μεγεθος ή πάχος. Αν δεν έχουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας για τα highlights/shadows για να επαναπροσδιορίσετε το σχήμα τους!

Βήμα 1: Εφαρμόστε make-up foundation σε ολόκληρα τα χείλη. Αυτό όχι μόνο βοηθάει στο να αφαιρεθούν οι φυσικές χρωστικές των χειλιών σας για να φαίνεται πιο πιστό το χρώμα του κραγιόν, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αντιληφθείτε που πραγματικά βρίσκονται οι γραμμές των χειλιών σας.

Βήμα 2: Χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι ματιών, περάστε το πολύ απαλά στο περίγραμμα των χειλιών. Ή χρησιμοποιήστε το μολύβι για να κάνετε τα χείλη πιο γεμάτα ή πιο λεπτά, εφαρμόζοντάς το πέρα από τη φυσική γραμμή των χειλιών σας, ή πιο μέσα από αυτή.

Βήμα 3: Επαναλάβετε τη γραμμή με ένα μολύβι χειλιών στο χρώμα του κραγιόν σας.

Βήμα 4: Εφαρμόστε κραγιόν με ένα πινέλο χειλιών, με μια κίνηση προς τα κάτω. Ξεκινήστε από το "τόξο του έρωτα" προς κάθε εξωτερική γωνία, και στη συνέχεια από την εξωτερική γωνία προς το κέντρο του κάτω χείλους σας. Αυτό εξασφαλίζει την ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος.

Βήμα 5: Εφαρμόστε μια ανοιχτόχρωμη βάση foundation γύρω από τη νέα γραμμή χειλιών που δημιουργήσατε, κάνοντας blending με ένα πινέλο για να απαλύνετε τις γωνίες.

Να θυμάστε, τα ανοιχτά χρώματα αντικατοπτρίζουν το φως, οπότε χρησιμοποιώντας πιο ανοιχτόχρωμα κραγιόν θα δίνετε στα χείλη μια πιο γεμάτη, πλήρη όψη. Τα σκούρα χρώματα απορροφούν το φως,  οπότε θα κάνουν τα χείλη σαν να φαίνονται μικρότερα/λεπτότερα. Τέλος, δοκιμάστε αυτό το δημοφιλές τέχνασμα που χρησιμοποιείται στις Victoria's Secret Angels για να δώσει την ψευδαίσθηση πιο "γεμάτων" χειλιών: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από gloss στο πάνω μέρος του τόξου του Έρωτα και στο κέντρο του κάτω χείλους!

Τελευταία Post