Make-Up Contouring με την παλέτα της MUD

07/04/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Η ενίσχυση και βελτίωση των φυσικών σας χαρακτηριστικών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Η δημιουργία και η διαμόρφωση του περιγράμματος στο πρόσωπο (contouring) γίνεται συνήθως με προϊόντα μακιγιάζ σε μορφή σκόνης, αλλά είναι συχνά δύσκολο να βρεθεί η απολύτως σωστή απόχρωση. Εάν ξεκινήσετε με το περίγραμμα προσώπου και η απόχρωση που έχετε επιλέξει είναι σκούρα, τότε θα καταλήξετε να μοιάζετε "βρώμικη" ή πολύ έντονα μαυρισμένη.

Με οκτώ κρεμώδεις αποχρώσεις, η παλέτα Highlight/Shadow της Make-Up Designory είναι ιδανική για να καθορίσετε, να τονίσετε και να ενισχύσετε τα πιο όμορφα φυσικά χαρακτηριστικά σας.

Με αυτήν την ειδική παλέτα μόνο και χωρίς να χρειαστείτε κάποια επιπλέον προϊόντα (εκτός του πινέλου, ή του σφουγγαριού του make-up σας), μπορείτε με λίγη εξάσκηση να τονίσετε τα ζυγωματικά σας, να δώσετε διάσταση στο πρόσωπο ή να το κάνετε να φαίνεται πιο λεπτό, να δώσετε την "ψευδαίσθηση" μιας τέλειας γαλλικής μύτης κ.α., περιορίζοντας στο ελάχιστο τα υπερβολικά δυνατά και έντονα χαρακτηριστικά σας!

Το καλύτερο με αυτή την παλέτα είναι ότι μπορείτε να εφαρμόζετε το προϊόν σταδιακά, ξεκινώντας από απαλό και προχωρώντας προς έντονο contouring. Επίσης εφαρμόζεται στο δέρμα εξαιρετικά και με τέλειο "σβήσιμο", γεγονός που καθιστά πολύ εύκολο το να αναπαραγάγετε ένα φυσικό περίγραμμα.

Τελευταία Post