LE FLEUR: Nail design με CND Plexigel

07/05/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Σχέδιο νυχιών με την ονομασία "Le Fleur", με προϊόντα από την πρωτοποριακή μας σειρά επιπρόσθετων νυχιών με τζελ σε συσκευασία μπουκαλιού με πινέλο, CND Plexigel

 

Δείτε πώς μπορείτε να το φτιάξετε κι εσείς:

  1. Κάνετε προετοιμασία (P.R.E.P.) στο φυσικό νύχι και εφαρμόστε CND Plexigel Shaper πάνω σε μια CND Future Form, στο επιθυμητό μήκος και σχήμα.
  2. Εφαρμόστε μια στρώση CND Plexigel Shaper στο νύχι. Πολυμερίστε για 1 λεπτό στην CND LED Lamp χρησιμοποιώντας το κουμπί 2B. ΜΗΝ σκουπίσετε την κολλώδη επίστρωση.
  3. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από το CND Shellac Gotcha σε τυχαία σημεία του νυχιού, χρησιμοποιώντας ένα CND Gel Oval #6 πινέλο, ελαφρώς βρεγμένο με CND Plexigel Protector Top Coat. Πολυμερίστε για 1 λεπτό, χρησιμοποιώντας το κουμπί 2S.
  4. Πιέστε τα αποξηραμένα λουλούδια στην κολλώδη επίστρωση, ομαλοποιώντας τα στην επιφάνεια του νυχιού με το οβάλ πινέλο.
  5. Εφαρμόστε μια στρώση CND Plexigel Shaper για να περικλείσετε τα λουλούδια. Πολυμερίστε για 1 λεπτό, χρησιμοποιώντας το κουμπί 2B.
  6. Σκουπίστε την κολλώδη επίστρωση με Καθαρό Οινόπνευμα 99%. Τελειοποιήστε το σχήμα του νυχιού, χρησιμοποιώντας μια λίμα 180-grit και σκουπίστε το νύχι με Καθαρό Οινόπνευμα 99%.
  7. Εφαρμόστε CND Plexigel Protector Top Coat. Πολυμερίστε για 1 λεπτό, χρησιμοποιώντας το κουμπί 3.
  8. Σκουπίστε την κολλώδη επίστρωση με Καθαρό Οινόπνευμα 99%.

 

 

Τελευταία Post