Γνωρίστε τις λίμες και τα buffer της CND!

03/01/2022
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Για κάθε επαγγελματία τεχνίτη νυχιών ή για όλους εμάς που απλά θέλουμε να έχουμε περιποιημένα άκρα, οφείλουμε να τα φροντίζουμε και να τα ενυδατώνουμε. Για υγιή νύχια χωρίς τραυματισμούς και φθορές, πρέπει να χρησιμοποιούμε τα αντίστοιχα εργαλεία, λίμες και buffer.

Για κάθε ξεχωριστή εφαρμογή μπορούμε να επιλέξουμε τις λίμες, που χρειάζονται αλλά και προβλέπονται για άρτιο αποτέλεσμα χωρίς σπασίματα και φθορά. Δηλαδή υπάρχουν κανόνες για χρήση σε νύχια με τζελ, ακρυλικό ή φυσικά.

Οι λίμες και τα buffer της CND είναι αρκετά και εδώ μπορείτε να μάθετε σωστά πότε πρέπει να χρησιμοποιείτε το κάθενα:

  • Girlfriend buffer: Τριπλή όψης γυαλιστικό buffer νυχιών. Τα 2400grit ελαχιστοποιούν τις γρατσουνιές σε επιπρόσθετα και φυσικά νύχια.Τα 4000grit δίνουν ελαφριά λάμψη σε επιπρόσθετα και φυσικά νύχια. Τα 12000grit δίνουν έντονη λάμψη.
  • Outblack λίμα: Μαύρη λίμα νυχιών 120/240-grit με μαλακή επένδυση, μειώνει το πάχος & το μήκος των επιπρόσθετων νυχιών κατά τη διάρκεια της συντήρησης. Τα 240grit τελειοποιούν τα νέα & τα συντηρημένα επιπρόσθετα νύχια και φορμάρουν τα φυσικά νύχια.
  • Koala buffer: Γκρι/μαύρο buffer νυχιών 240/1200-grit. Τέλεια για την απομάκρυνση της γυαλάδας από το φυσικό νύχι και για το φορμάρισμα των φυσικών νυχιών. Το μαλακό buffer με επένδυση αγκαλιάζει το νύχι,εξαλείφοντας τα θαμπά σημεία και προσφέροντας άνεση στο χρήστη.
  • Kanga λίμα: Μαύρη λίμα νυχιών 240/240-grit, που τελειοποιεί τα νέα & τα συντηρημένα επιπρόσθετα νύχια και φορμάρει τα φυσικά νύχια. Ο πυρήνας της λίμας είναι από σφένδαμο, γεγονός που την κάνει πιο εύκαμπτη και σας δίνει καλύτερο έλεγχο στη χρήση.
  • Boomerang padded λίμα: Γκρίζα λίμα νυχιών 180/180-grit με επένδυση.Τα 180grit δίνουν σχήμα στα νέα & τα συντηρημένα επιπρόσθετα νύχια. Η μαλακή επιφάνεια με την επένδυση αγκαλιάζει το σχήμα του νυχιού, εξουδετερώνοντας τα θαμπά σημεία και παρέχοντας άνεση στη χρήση.
  • Blizzard λίμα: Λευκή λίμα νυχιών 100/180-grit για το φορμάρισμα και για τη συντήρηση των επιπρόσθετων νυχιών με gel. Το λευκό grit αφήνει λιγότερα υπολείμματα.
  • Hot shot λίμα: Μαύρη λίμα νυχιών 100/180-grit. Τα 100grit μειώνουν το πάχος & το μήκος στα επιπρόσθετα κατά τη διάρκεια της συντήρησης. Τα 180grit φορμάρουν νέα και συντηρημένα επιπρόσθετα νύχια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τραχύτητα και τη σκληρότητα της λίμας την αναφέρουμε ως grit και, όσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμος grit, τόσο πιο λεία και μαλακή είναι η λίμα, και αντίθετα, όσο πιο μικρός ο αριθμός grit, τόσο πιο σκληρή.

 

Τελευταία Post