Αποκτήστε Gel finish... χωρίς το Gel

08/27/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

 

Τα gel manicure είναι εξαιρετικά δημοφιλή στις μέρες μας, επειδή δημιουργούν ένα λαμπερό look χωρίς σπασίματα, με αντοχή έως 2 εβδομάδες και πολύ γρήγορο χρόνο στεγνώματος.

Δεν είναι όμως απαραίτητο κάθε μανικιούρ να περιλαμβάνει gel polish. Μπορείτε να πάρετε το ίδιο λαμπερό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας το σωστό top coat. Ακολουθούν μερικές σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τα top coat που δίνουν αποτέλεσμα σαν αυτό του τζελ (gel-like top coat), που  θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι να απαντήσετε ως επαγγελματίες νυχιών, όπως π.χ. πώς να αποκτήσουμε ένα τζελ φινίρισμα, τι πρέπει να αναζητάμε σε ένα top coat και πώς να δημιουργήσουμε το τέλειο gel manicure.

 

Τι θα πρέπει να αναζητάτε σε ένα top coat;

Για όσους θέλουν ένα τέλειο gel-like φινίρισμα χωρίς καθόλου χρήση gel, η επιλογή του σωστού top coat βερνικιού νυχιών είναι πολύ σημαντική. Αναζητήστε top coat που να παρέχουν ένα γυαλιστερό, ανθεκτικό φινίρισμα. Ενώ παραμένουν βερνίκια νυχιών, τα gel-like top coat είναι πιο παχύρρευστα στην υφή και έχουν διαφορετική σύνθεση από τα κλασικά top coat.

Ουσιαστικά, θέλετε ένα gel-like top coat που δίνει όγκο σαν του gel, προσφέρει μια λάμψη σαν αυτή του gel, και είναι εύκολο στην αφαίρεση σαν ένα παραδοσιακό βερνίκι νυχιών.

 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να εφαρμοζεται το top coat;

Η επίτευξη ενός φινιρίσματος που να μοιάζει με gel είναι αρκετά απλή. Αφού επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα νυχιών, ακολουθήστε τα 3 παρακάτω βήματα:

  1. Εφαρμόστε 2 στρώσεις από το βερνίκι που επιλέξατε στα νύχια. 
  2. Εφαρμόστε το ειδικό top coat πάνω από το χρώμα, για να εξασφαλίσετε ένα gel-like finish
  3. Ολοκληρώστε ενυδατώνοντας τα νύχια και τον μαλακό ιστό με λαδάκι επωνυχίων.

 

Πόσον καιρό πρέπει να διαρκεί ένα Gel-Like Top coat;

Με ένα ισχυρό top coat, το μανικιούρ της πελάτισσάς σας θα πρέπει να διαρκέσει 5-7 ημέρες, διατηρώντας τη μέγιστη γυαλάδα του.

 

Ποιο μανικιούρ δείχνει καλύτερο με ένα Gel-Like Top coat;

Τα Gel-like top coat φαίνονται εξαιρετικά με οποιοδήποτε σχέδιο, χρώμα ή διακοσμητικό νυχιών, αλλά φαίνεται περισσότερο έντονο πάνω από πλούσιες κρεμώδεις αποχρώσεις νυχιών. Δείτε παρακάτω μια εμπνευσμένη ιδέα για ένα μανικιούρ με το CND Vinylux Gel-Like Effect top coat.

 

Mod French Manicure

Προχωρήστε το Γαλλικό μανικιούρ στο επόμενο level, δημιουργώντας το με μια ασημί βάση και μαύρα smile lines. Ξεκινήστε λιμάροντας τα νύχια σε ένα αμυγδαλωτό σχήμα. Εφαρμόστε δύο στρώσεις από ένα ασημί βερνίκι νυχιών. Μετά, εφαρμόστε ένα μαύρο βερνίκι νυχιών στις άκρες των νυχιών και τελειώστε με το gel-like top coat. Το top coat παρέχει την τέλεια λάμψη, κάνοντας το σχέδιο να φαίνεται προσεγμένο, μοντέρνο και classy.

Τελευταία Post