Φροντίδα νυχιών μετά από ακρυλικό

12/05/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Τα τεχνητά νύχια με ακρυλικό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μήκος και ανθεκτικότητα στα άκρα σας. Δυστυχώς όμως, μόλις αφαιρεθούν, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των φυσικών νυχιών, οδηγώντας τα να γίνουν εύθραυστα, να σπάνε και να ξεφλουδίζουν. Πώς όμως μπορείτε να επαναφέρετε τα νύχια σας ώστε να είναι ξανά γερά και υγιή; Ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα βήματα, για να φέρετε πάλι τα νύχια σας "στα ίσια" τους!

1- Η σωστή αφαίρεση είναι το κλειδί.

Τίποτα δεν θα βλάψει τα φυσικά νύχια ταχύτερα, από μια ακατάλληλη αφαίρεση ακρυλικού. Πάντα να αφήνετε έναν επαγγελματία να αφαιρεί τα ακρυλικά νύχια σας. Οι περισσότεροι πρώτα θα κόψουν τα νύχια, θα μειώσουν το υλικό του ακρυλικού με τη λίμα και στη συνέχεια θα τοποθετήσουν τα νύχια μέσα σε καθαρό ασετόν. Η ακετόνη θα διασπάσει το ακρυλικό, το οποίο μετά μπορεί να αφαιρεθεί με ένα ξυλάκι του μανικιούρ.

2- Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση!

Το μούλιασμα των νυχιών σε ακετόνη, θα αφήσει τα νύχια και το δέρμα που τα περιβάλλει πολύ ξηρά. Βεβαιωθείτε πως εφαρμόζετε τη λοσιόν χεριών και το λαδάκι επωνυχίου σας σε καθημερινή βάση.

3- Μην ξεχνάτε τη θεραπεία κερατίνης.

Εφαρμόστε μια θεραπεία που δυναμώνει τα νύχια, όπως το CND RescueRXX, καθημερινά. Αυτή η θεραπεία νυχιών περιέχει κερατίνη και έλαιο jojoba, ώστε να βοηθάει στη μείωση του ξεφλουδίσματος και των λευκών κηλίδων στα νύχια, και επίσης στην αποκατάσταση της φυσικής υγρασίας πάνω στην επιφάνεια του φυσικού νυχιού.

4- Προσοχή στη διατροφή!

Προτιμήστε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη και σίδηρο για να τονωθεί η ανάπτυξη των νυχιών, όπως κρέας, σολωμός, σπανάκι, μπρόκολο και Brazil nuts.

5- Κάνετε ένα διάλειμμα.

Κάνετε ένα διάλειμμα από τα βερνίκια νυχιών και το gel polish για τουλάχιστον μία εβδομάδα (όσο περίπου διαρκεί και μια θεραπεία με RescueRxx). Μετά από μία εβδομάδα περίπου, θα αισθάνεστε τα νύχια σας πιο γερά και πιο ανθεκτικά. Υιοθετήστε αυτή τη ρουτίνα, για να ενισχύσετε τα φυσικά σας νύχια και να έχετε πιο υγιή βάση νυχιών για το επόμενό σας μανικιούρ!

Τελευταία Post