Πώς να κάνετε ένα French Ombre Manicure

05/14/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το Γαλλικό Μανικιούρ είναι ένα κλασσικό στυλ νυχιών για τους παρακάτω λόγους:

- Είναι κολακευτικό στα νύχια όλων των σχημάτων και μεγεθών

- Είναι εκλεπτυσμένο και κομψό

- Αποτελεί έμπνευση για αμέτρητες αναβαθμίσεις και παραλλαγές

Εναρμονιστείτε με την εποχή και εισαγάγετε το γαλλικό ombre στις υπηρεσίες σας και στα νύχια των πελατών σας - που μερικές φορές αποκαλείται και "French baby boomer". Είναι καθαρό, κομψό και το καλύτερο απ'όλα, δεν φαίνεται παλιομοδίτικο. Δείτε παρακάτω πώς να κάνετε ένα French ombre manicure, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει ακόμα και την πιο παραδοσιακή σας πελάτισσα!

Πριν ξεκινήσετε

Προετοιμάστε τον εαυτό σας για την επιτυχία, επιλέγοντας τους σωστούς τύπους βερνικιού νυχιών. Είτε χρησιμοποιείτε gel polish ή κλασσικό βερνίκι νυχιών, θα χρειαστείτε μια ημι-διάφανη μπεζ ή ροζ απόχρωση νυχιών, καθώς και μια λευκή απόχρωση με πλήρη καλυπτικότητα. Η επιλογή των σωστών βερνικιών, θα εξασφαλιστεί ότι θα έχετε ένα ωραίο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα, με ένα καθαρό, λευκό ελεύθερο άκρο. Θα χρειαστείτε επίσης ένα σφουγγαράκι του μακιγιάζ, βαμβακερές μπατονέτες και αφαιρετικό βερνικιού για να δημιουργήσετε αυτό το look. 

Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε! 

Πώς να κάνετε ένα Ombre Γαλλικό Μανικιούρ

  1. Μετά το μανικιούρ, εφαρμόστε το gel base coat και πολυμερίστε.
  2. Εφαρμόστε δύο στρώσεις από το ημι-διάφανο μπεζ ή ροζ gel polish, πολυμερίζοντας κάθε στρώση.
  3. Κόψτε τρεις μικρές λωρίδες του σφουγγαριού του μακιγιάζ, ώστε το καθένα να είναι λεπτότερο από το πλάτος του νυχιού.
  4. Εφαρμόστε το λευκό gel polish στην άκρη του σφουγγαριού. Κτυπίστε ελαφρά το σφουγγαράκι κατά μήκος του άκρου των νυχιών, εφαρμόζοντας ξανά λευκό gel στο σφουγγαράκι όσο απαιτείται.
  5. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό κομμάτι σφουγγαριού, για να απλώσετε στην περιοχή όπου τελειώνει το λευκό χρώμα, και να δημιουργήσετε ένα πιο απαλό και ομοιομορφο "σβήσιμο" (blend). Με μια μπατονέτα και αφαιρετικό υγρό βερνικιού, καθαρίστε τυχόν περιοχές όπου το λευκό βερνίκι μπορεί να έχει ακουμπήσει στο δέρμα. Μόλις έχετε "σβήσει" το λευκό και στα 10 νύχια, πολυμερίστε.
  6. Πάρτε μια τελευταία λωρίδα από το σφουγγαράκι. Εφαρμόστε το ημι-διάφανο nude ή ροζ χρώμα στην άκρη του σφουγγαριού και μετά προσθέστε μια λωρίδα από το λευκό ακριβώς από κάτω.
  7. Κτυπήστε απαλά αυτό το σφουγγάρι με τις δύο αποχρώσεις πάνω στο νύχι, κουνώντας το ελαφρά πάνω και κάτω στο νύχι, για να "σβήσετε" την περιοχή που ενώνονται τα χρώματα νυχιών. Η ημι-διάφανη απόχρωση θα βοηθήσει να γίνει πιο ομοιόμορφο το σβήσιμο των χρωμάτων, ενώ το λευκό θα φωτίσει το άκρο του νυχιού. Καθαρίστε τυχόν βερνίκι που μπορεί να έχει ακουμπήσει στο δέρμα και μετά πολυμερίστε.
  8. Τελειώστε την εφαρμογή σας με gel topcoat, πολυμερίστε και σκουπίστε. 

Το γαλλικό ombre είναι η τέλεια εκσυγχρονισμένη άποψη πάνω σε ένα πραγματικά κλασσικό στυλ νυχιών. Προσδίδει στα νύχια μια υγιή λάμψη, ενώ παράλληλα το αναβαθμίζει από ένα βασικό nude μανικιούρ!

Τελευταία Post