Face Primer - βάση για ένα άψογο μακιγιάζ!

05/07/2019
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Αποκτήστε την αντοχή και την άψογη βάση που χρειάζεστε όταν προετοιμάζεστε για το μακιγιάζ σας, χρησιμοποιώντας το Face Primer της Make-Up Designory σε μορφή τζελ.

Ελαφρύ και κρεμώδες, το Face Primer αυτό λειτουργεί μοναδικά με τα Cream Foundations και Liquid Foundations μας, για τη δημιουργία ενός αψεγάδιαστου και ανθεκτικού φινιρίσματος μακιγιάζ. Εκτός από τα foundation της MUD, μπορεί να αναμιχθεί και με foundation άλλων εταιρειών - αρκεί να έχουν βάση τη σιλικόνη, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα άψογο φινίρισμα με μεγάλη διάρκεια. 

Εφαρμόστε το στο δέρμα πριν από το foundation με το πινέλο μακιγιάζ Foundation #940, με ένα σφουγγαράκι ή με τα δάκτυλα, ή αναμίξτε το με το foundation για μια πιο κρεμώδη υφή. Αν το κρίνετε απαραίτητο, ενυδατώστε περαιτέρω το δέρμα πριν από την εφαρμογή του.

Για επιπλέον διάφανο και ελαφρύ αποτέλεσμα, προσθέστε περισσότερο primer. Όσο περισσότερη ποσότητα αναμιγνύετε μαζί με το foundation σας, τόσο πιο ελαφριά και διάφανη θα είναι η κάλυψη που θα σας προσφέρει στο πρόσωπο.

Τελευταία Post